Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 15. Juli 2012

Introducere Astazi, cand ne apropiem cu pasi grabiti de marele eveniment al revenirii


Introducere

Astazi, cand ne apropiem cu pasi grabiti de marele eveniment al revenirii lui Isus, Mantuitorul nostru, asa cum cu insistenta ne aminteste mereu si mereu Crezul intregii crestinatati, cand spune : “…Si iarasi va sa vie cu marire sa judece viii si mortii, a carui Imparatie nu va avea sfarsit…”, avem sfanta datorie de a studia cu multa ravna si atentie Sfintele Scripturi, spre a cunoaste pe deplin tot ce avem de facut pentru pregatirea noastra, in vederea acestui nespus de insemnat eveniment.

Pentru ca avem cu totii obligatia sa credem numai cum zice Scriptura, am socotit necesar sa studiem principiile acestei Carti inspirate, ca sa stim cum sa ne comportam, pentru ca Isus, la venirea Sa, sa nu ne adreseze si noua cuvintele : Niciodata nu v-am cunoscut… (Matei 7,21-23), desi am crezut ca mergem pe drumul cel bun.Avand in vedere ca aceste principii ale Scripturii, pe care le studiem in CD-ul de fata, au facut si fac si in prezent obiectul marilor controverse printre cercetatorii Sfintelor Scripturi, sa-L rugam pe bunul Dumnezeu sa trimita Duhul Sfant ca sa ne lumineze cararea care duce spre ceruri si sa putem crede numai „cum zice Scriptura“.


Dumnezeu care ni se descopera ca Tată, avind autoritatea deplina de a-l pedepsi pe omul pacatos, iar in calitatea Sa de Creator, avand dreptul deplin de viata si de moarte asupra creaturilor Sale, va fi drept in judecatile Sale.

El, care “atat de mult a iubit lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara , ci sa aiba viata vesnica” ( Ioan 3, 16 ).Scriptura ne promite ca El “va da viata vesnica celor ce, prin staruinta in bine, caută slava, cinstea si nemurireaRomani 2, 7 ). In aceasta nemurire cred, pe aceasta o astept, pentru ea ma pregatesc, legandu-mi toate sperantele de Cel care, prin marea si infinita Sa Jertfa, a devenit Calea , Adevarul si VIATA( Ioan 14, 6).

- NB -







Dressed by Esomi



Leave a comment and / or appreciate the article!



CLICK HERE http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/


Posted by: *DJ_DANY* ( ADMIN )

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen