Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Dienstag, 17. Juli 2012

Florin Ianovici - Marturia intoarcerii la Dumnezeu Florin Ianovici - Marturia intoarcerii la Dumnezeu

Florin Ianovici - Marturia intoarcerii la Dumnezeu

Florin Ianovici - Marturia intoarcerii la Dumnezeu
Asculta o martur ie a intoarcerii la Dumnezeu a pastorului Florin Ianovici din Bucuresti. O marturie care te face sa iti dai seama ca indiferent de rangul pe care il ai in societate, indiferent de functia care o ai, indiferent de problemele prin care treci, Dumnezeu este acelasi, poate sa schimbe si viata ta. Punand mult accent pe religie, fratele Florin, tanar fiind, avea multe intrebari, a mers la un preot pt a afla mai multe despre ce inseamna una din cele 10 porunci:..."sa nu ai alti dumnezei...", cu toate ca pe peretii bisericilor au fost icoane, sfinti desenati pe pereti, raspunsul preotului fiind foarte dur pt el, DUMNEZEU SA TE IERTE...asculta in continuare, chiar merita...Daca crezi ca iti ajunge sa ai bani, sa ai o casa si o familie, te inseli, daca nu-L incluzi si pe Dumnezeu in planurile tale, totul e in zadar. Dressed by Esomi

VIDEO: Mărturie Florin Ianovici
În cadrul emisiunii „O viață nouă” de la postul de televiziune CredoTV se prezintă mărturia pastorului penticostal Florin Ianovici, pastor principal în Biserica Penticostală „Betel” din București – una dintre cele mai mari biserici din București – și un om cu influență în mediul penticostal, mai ales în rândurile generației tinere.





Dressed by Esomi






























Dressed by Esomi




















Festliche Kindermode




















Dressed by Esomi







Festliche Kindermode

Leave a comment and / or appreciate the article!


CLICK HERE http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/


Posted by: *DJ_DANY* ( ADMIN )

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen