Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 15. Juli 2012

1. Dumnezeu nu te va intreba ce model sau marca de masina ai folosit... dar te va intreba cate persoane ai transportat si cu ce scop.

1. Dumnezeu nu te va intreba ce model sau marca de masina ai folosit... dar te va intreba cate persoane ai transportat si cu ce scop.

2. Dumnezeu nu te va intreba cati mp. a avut casa ta... dar te va intreba cati oameni ai primit in ea.

3. Dumnezeu nu te va intreba ce marca a avut imbracamintea din sifonierul tau... dar te va intreba pe cati ai ajutat sa se imbrace.

4. Dumnezeu nu te va intreba cat de mare a fost salariul tau... dar te va intreba daca ti-ai vandut constiinta ca sa-l obtii.

5. Dumnezeu nu te va intreba ce titlu ai avut in viata... dar te va intreba daca ti-ai indeplinit lucrul cu cea mai buna capacitate a ta.

6. Dumnezeu nu te va intreba cati prieteni ai avut... dar te va intreba cati te-au considerat prietenul lor.

7. Dumnezeu nu te va intreba in ce vecinatate ai trait... dar te va intreba cum i-ai tratat pe vecinii tai.

8. Dumnezeu nu te va intreba niciodata de culoarea pielii tale... dar te va intreba de puritatea interiorului tau.

NU UITA: Dumnezeu niciodata nu acuza! Doar iti cere sa predici si sa vorbesti prin exemplul personal.Dressed by EsomiLeave a comment and / or appreciate the article!CLICK HERE http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/


Posted by: *DJ_DANY* ( ADMIN )

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen