Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Samstag, 23. Juni 2012

Desavarsirea si rapirea Bisericii Filedelfia

Desavarsirea si rapirea Bisericii Filedelfia

Daca in viata acasta se face o pregatire deosebita pentru casatorie, cu atat mai mult mireasa cereasca trebuie sa se pregateasca. Ap. 19:7 "SotiA lui S-a pregatit"."...ca sa infatiseze ineintea LUI aceasta Biserica , slavita,fara pata, fara zbarcitura,sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana" Ef. 5:27.

Pregatirea se realizeaza prin predare deplina, in vederea ajungerii la stadiul de desavarsire si include urmatorele obiective:

1 BIRUINTA; se refera la infrangerea si eliminarea oricarui pacat , in primul rand al mandriei.Ap, 3:12

2 HOTARAREA;se refera la faptul de a rupe in mod hotarat legaturile cu orice pacat cunoscut.Un credincios nu poate trai in pacat,sub nici un motiv.De exemplu, minciuna, este un neadevar si reprezinta un pacat foarte frecvent intalnit. Folosirea de date sau dovezi false in vederea obtinerii unor venituri mai mari decat cele cuvenite prin lege-pensie mai mare, impozit mai micreduceri ilegale de taxe-este o minciuna. curiozitatea, gandurile necurate, cuvinte nefolositoare, glume deplasate, sa dispara in mod hotarat den trairea crestinului.

3 REVIZUIREA TRECUTULUI si REPARAREA ORICAREI DAUNE;materiale si morale. Include restituirea obiectelor insusite pe nedrepr si repararea daunelor morale ca uemare a jignirilor, calomniilor, barfei,etc.Rom 13:8 "Sa nu datorati nimanui nimic".

4 IMPLINIREA TUTUROR PORUNCILOR dOMNULUI.exemplu: Mat. 5:21-48; 18:15-20.etc.esentiala in predare deplina este I E R T A R E A .porunca este claraCol 3:13 "Ingaduiti-va unii pe altii, si, daca unul are pricina sa se planga de altul,iertati-va unul pe altul . Cum v-a iertat HRISTOS, asa iertati-va si voi."Si orice alta porunca a lasat Domnul sa fie implinita.

5 Predarea deplina sa fie PERMANENTA in timp , si sa cuprinda toate aspectele vietii. - cuget, sentimente, fpte,-; si sa se manifeste in orice loc:familie, societate, serviciu, timp liber.

6 PREDAREA TUTUROR POSESIUNILOR:familie derviciu, bunuri meteriale, talente,visuri, dorinte, planuri,aspiratii personale sau privind familia.Pentru acest aspect al predarii sunt multe referinte iblice.Mat. 6:33 le cuprinde pe multe dintre ele, "Al Meu este argintul si al Meu este aurul"Hagai 2:8. Darnicia este roada Duhului "pe cine da cu bucurie il iubeste Dumnezeu"2 cor 9:7.

7 Pentru a ajunge la desavarsire "urmariti Dragostea("1 Cor 14: 1). " Sa iubesti pe Domnul, Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, si cu tot cugetul tau" si : Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti"( Mat 22:37-49). ca dragostea este temelia credintei rezulta si din:1 Ioan 4:16 " DUMNEZEU este Dragoste, si cine ramane in dragoste, ramane in Dumnezeu si Dumnezeu ramane in el". De asemenea :1 Ioan 3:9 "Oricine este nascut din Dumnezeu nu pacatuieste,pentru ca samanta LUI ramane in el,si nu poate pacatui, fiindca este nascut din Dumnezeu,"

8 Umplerea cu DUHUL SFANTNumai plinatatea Duhului asigura cestinuluiunitatea deplina cu DOMNUL.Ioan 15:5 "EU sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in MINE, si in cine raman EU,aduce multa roada; despartiti de MINE nu puteti face numic,Cine are toata roada Duhului nu mai este judecat." Impotriva acestor lucruri(roadei Duhului) nu exista LegeGal 5:23.Duhul este CEL care ne face cunoscut pacatul, ne ajutAa sa invingem pacatul, sa putem face voia TATALUI, sa-L glorificam . Prin Duhul ne putem ruga,etc.

9 ASCULTARE si SUPUNEREA,Fata de DOMNUL este singura modalitate de a intra in voia perfecta a lui DUMNEZEU, si necesita renuntarea de buna voie la vointa proprie in toate aspectele vietii personale si de slijire.Altfel nu se poate. Este o necesitate pentru ca Domnul sa poata sa implineasca planul LUI cu noi.Pentru aceasta avem exemplul DOMNULUI nostru Care S0a fact\ut ascultator "pana la moarte, si inca moarte de cruce"Fil 2:8;. " macar ca era FIU a ainvatat sa asculte prin lucrurile pe care le0a suferit." Ev. 5:8.

10 Predarea deplina mai inseamna si ACCEPTAREA SI IUBIREA VOII DOMNULUI in orice circumstanta, chiar cand voia LUI este sa murim .Si cand iubim pe Domnul vom iubi si voia LUI pentru viata noastra,si o vom primi cu bucurie, si o vom indeplini cu credinciosie, dupa cum este scris:" caci pentru mine a trai este Hristos, iar a muri este un castig"

11 Folosirea Talantului incredintat in vederea implinirii slujbei la care am fost chemati, este iar o cerinta a predarii totale. Talant inseamna atat abilitatile primite cat si capacitatea, intelepciunea de a folosi acele abilitati.depistarea circustantelor favorabile cat si promtitudinea : acel" indata"; de a fi folosite circumstantele .De asemenea , in lucrul Domnului trebuie sa fim implicati din toata inima, sa lucram cu maximum de eficienta :" ca pentru DOMNUL", nu de sila.Pentru ca lucrarea nostra se adreseaza oamenilor, sa nu privim la oameni , ci la Domnul caci chiar daca obiectul lucrului este omul, scopul este al Domnului , si El ne-a mandatat, nu omul. Sa nu uitam ca nu numai scopul ( planul , proiectul,) este al Domnului ,El ne-a angajat, dar si TALANTUL este al LUi

12 Predare totala insemna , sa ajungi in final la DESAVARSIRE. adica " neclintiti" 1 Pet.5:10";"plini de toata plinatatea lui DUMNEZEU"Ef 3:19. Cu alte cuvinte, sa traim si noi cum a trait ISUS, cu "lepadare de sine". "Daca voieste cineva sa vina dupa MINE, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea in fiecare zi, si sa MA urmeze,LUC 9:23.La desavarsire se ajunge si prin veghere."Vegheati dar in tot timpul,.."Luc 21:36.

Domnul vine!Fie ca DUHUL LUI CEL SFANT sa atinga inimile copiilor SAI, sa puna in ei dorinta fierbinte pentru a ajunge la desavarsire, si sa aprinda duhul nostru cu DUHUL LUI ,pentru ca, in ziua aceea,sa fim gata sa intampinam pe mirele ceresc. Binecuvanteaza DOAMNE pe poporul TAU, in aceste zile unice in toata vesnicia ,si ajuta-ne sa nu ratam acest eveniment maret.

Leave a comment and / or appreciate the article!




CLICK HERE :» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen