Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Mittwoch, 27. Juni 2012

CINA DE NUNTA A MIELULUI - CAP. 1,2,3,4,5,6,7,8

CINA DE NUNTA A MIELULUI - CAP. 1,2,3,4,5,6,7,8


Cina de Nunta a Mielului

Si evenimentele de la sfarsit de veac

Mesaje pentru aceasta ultima generatie

Dictate lui Susan Davis

Din Inima lui Dumnezeu

Toate drepturile rezervate

Susan opereaza sub darul profetiei. In 1 Corninteni 14:1 se spune, “Urmăriţi dragostea. Umblaţi şi după darurile duhovniceşti, dar mai ales să prorociţi.” Acum traim si ar trebui sa ne supunem instructiunilor lui Dumnezeu din Noul Testament. Cu toate ca unii cred ca darurile spirituale, cum sunt de exemplu profetiile, au fost abandonate, acesta este modul de gandire al omului nu al lui Dumnezeu. Dumnezeu nu si-a modificat legamantul. Noi tot mai traim in era Noului Legamant – care este denumit si Noul Testament. Va rog sa intelegeti ca primul vostru legamant ar trebui sa fie Domnul Isus Cristos si Cuvantul Sau asa cum este scris in Biblie – in mod special in Noul Testament.

Ca intotdeauna profetia trebuie testata cu Biblia. Deci daca profetia este conform cu Biblia atunci noi trebuie sa ascultam de ea. La momentul actual Dumnezeu nu foloseste profetii ca sa introduca doctrine noi. Ele sunt folosite ca sa intareasca ceea ce Dumnezeu ne-a dat deja in Biblie. Dumnezeu le foloseste de asemenea ca sa ne dea avertismente individuale pentru evenimente viitoare care ne vor afecta.

Ca in Vechiul Testament, Dumnezeu foloseste profeti in timpul Noului Testament in care ne aflam actual. Cartea Faptelor, care este in Noul Testament, mentioneaza pe unii din profeti ca de exemplu pe Iuda si Silas (Fapte 15:32) si Agabus (Fapte 21:21) si au mai fost si altii. Activitatea pastorala a profetilor este mentionata si in timpul Noului Testament in 1 Corinteni 12:28, 14:1, 29, 32, 37 ca si in Efeseni 2:20, 3:5; 4:11.

Isus alege profeti sa lucreze pentru El pe pamant. Printre altele, Isus foloseste profetii si profetiile sa comunice dorintele Sale copiilor Lui. Biblia insasi a fost scrisa profetic prin inspiratia Duhului Sfant.

Unii oameni spun ca, cuvintele profetiilor sunt in pericol de a fi adaugate la Biblie sau scoase die ea – ei bine Biblia vorbeste despre profetie ca fiind un Dar de la Duhul Sfant. Modul in care se adauga ceva la Biblie sau se scoate ceva din ea nu este acela al profetiilor aditionale primite de oameni carora Duhul Sfant le da cuvinte, ci schimband ideile lui Dumnezeu si adaugand noi idei nebiblice de la alte credinte, de exemplu pagane. Dar sarcina principala a profetilor din Biblie a fost mereu de a-i face pe oameni sa se concentreze iarasi la Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia.

Cum este scris in 1 Tesaloniceni 5:19-2: “Nu stingeţi Duhul. Nu dispreţuiţi prorociile,ci cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun.” Si modul de a testa mesajele este de a compara continutul lor cu ceea ce spune Biblia.

In toate profetiile care urmeaza, eu (Mike Peralta – editor carte) am testat aceste mesaje si ele sunt toate in concordanta cu ceea ce spune Biblia. Dar trebuie sa cercetati si voi aceste mesaje cu Biblia. Si daca sunt conform Bibliei, atunci Dumnezeu asteapta sa le puneti la inima si sa ascultati de instructiunile Lui.

Cuprins:

Introducere facuta de Domnul

Marturii

…….

Cuprins

  1. Umilinta
  2. 2. Nu avea incredere in tine sau in altii.
  3. Antrenament in umilinta
  4. Avand incredere in Dumnezeu
  5. Iertare
  6. Traieste in lume dar nu fi “de-al lumii”
  7. Rapirea si Cina de Nunta a Mielului
  8. Pregatiti-va de rapire
  9. Despre Biserica pierduta

Pofta dupa lume

Lumea se indreapta spre necaz

Venirea Mea in curand

Ora trece cu rapiditate, copiii Mei

Lumea s-a intors impotriva Mea

Conducatorii nu Ma urmeaza

Ora intoarcerii Mele se apropie

Despre anticrist

Timpul coborarii Mele se apropie

Pregatiti-va

Timpul vostru aproape a expirat

Despartiti de Mine, alergati impotriva Mea

Raul vine sa distruga lumea

Ceasul sta sa bata de ora 12

Incetati sa va mai certati unii cu altii

Nu va voi lua daca aveti pacate de care nu v-ati pocait

Stati concentrati asupra Mea

Trebuie sa fiti pregatiti daca vreti sa veniti cu Mine

Eternitatea voastra este in balanta

Acum nu mai este timp de venit la Mine ci de fugit

Mireasa Mea este incantatoare in toate caile ei

Foarte putini se roaga la Mine si se pocaiesc

Sunt pe punctual de a duce Mireasa in siguranta

Vreau primul loc sau nici un loc

Vine Necazul cel Mare – Mare Necaz

Nu este nici un beneficiu in a alerga dupa o lume muribunda

Multi care cred ca sunt gata se pacalesc singuri

Mai aveti putin timp pretios ramas

Cei care Ma urmeaza cu adevarat vegheaza – sunt pusi in garda

Marturia Mea: cu privire la acest document si postul meu

Introducerea Domnului

Copiii Mei, Eu sunt Domnul vostru care vorbeste. Eu vin foarte curand. Venirea Mea este aproape, chiar la usa. Eu vin! Trebuie sa va pregatiti.

Acest jurnal a fost realizat in timpul unui post de 40 de zile tinut de fiica Mea Susan. A tinut acest post la cererea Mea. Am dus-o intr-un loc izloat ca sa moara fata de sine. In acest timp, i-am spus multe cuvinte pe care am vrut sa le dea Copiilor Mei. Astfel a scris cuvintele dupa cum am condus-o Eu. Toate aceste scrisori au informatii importante de citit, pentru ca venirea Mea este aproape.

Acesta este Domnul si Mantuitorul vostru, Yahushua (Isus Cristos)

Toate citatele din Scriptura sunt din Biblia versiunea Cornilescu.

Aceste Cuvinte au fost dictate de Dumnezeu Tatal si Fiul Sau, Yahushua Ha Mashiach (Isus Cristos sau Isus cel Uns sau Isus Mesia) lui Susan in timpul unui post tinut intre 27 ianuarie, 2012 pana pe 6 martie, 2012.

Marturii

Capitolul 1

Umilinta

Umilinta este o ascultare/supunere umila. Este dorinta de a servi altora fara plangeri, a neglija raul facut de altii cu un zambet si iertare. Este dorinta de a servi altora si de a-L multumi pe Dumnezeu. Este dorinta de a sluji Domnului tot timpul cu asteptari pline de speranta, de a fi docil, un spirit care este mereu dispus sa slujeasca Domnului si altora. Umilinta este de asemenea dorinta de a lua un loc din spate, - ultimul scaun, pozitia cea mai indepartata, a fi in fundal, a fi neobservat.

Luca 14:7-11: “Apoi, când a văzut că cei poftiţi la masă alegeau locurile dintâi, le-a spus o pildă. Şi le-a zis: „Când eşti poftit de cineva la nuntă, să nu te aşezi la masă în locul dintâi; ca nu cumva, printre cei poftiţi de el, să fie altul mai cu vază decât tine, şi cel ce te-a poftit şi pe tine şi pe el să vină să-ţi zică: „Dă locul tău omului acestuia.” Atunci, cu ruşine, va trebui să iei locul de pe urmă. Ci, când eşti poftit, du-te şi aşază-te în locul cel mai de pe urmă; pentru ca atunci când va veni cel ce te-a poftit să-ţi zică: „Prietene, mută-te mai sus.” Lucrul acesta îţi va face cinste înaintea tuturor celor ce vor fi la masă împreună cu tine. Căci oricine se înalţă va fi smerit; şi cine se smereşte va fi înălţat.”

Matei 19:30. “Dar mulţi din cei dintâi vor fi cei din urmă, şi mulţi din cei din urmă vor fi cei dintâi.”

Sunt persoanele care sunt uitate pentru ca sunt asa de modeste, se contopesc cu peisajul. Nu vor sa fie in centrul atentiei. Ei vor sa fie ascunsi, linistiti, rezervati, supusi lui Dumnezeu. Aceasta este umilinta, fiica si aceasta este mireasa Mea.

Ea este toate aceste lucruri. Vezi acum greselile tale, fiica? Sa continuam…ce inseamna sa fi umil? Inseamna sa lucrezi in spatele scenei fara sa doresti lumina reflectorului. Este supunere completa fata de Dumnezeu. Este a cauta sa asculti de Dumnezeu in toate lucrurile.

Umilinta nu inseamna sa te ingrijorezi ce cred ceilalti despre tine. Este a face ceva pentru altii fara sa primesti multumiri/recunoastere. Este dorinta de a primi favoruri de la Dumnezeu, nu de la oameni. Este a creste in favoarea Domnului si a-L satisface pe Dumnezeu.

Este linistita si timida.

Este crestere in Domnul.

Este a fi asemanator lui Cristos. Umilinta este cea mai frumoasa pentru Dumnezeu.

O persoana umila, tematoare de Dumnezeu straluceste in Ochii lui Dumnezeu. Umilinta este dorinta de a place lui Dumnezeu si de a merge pe calea Lui. Sa fi modest si sa nu ai o parere buna despre tine si sa nu crezi ca esti mai bun decat altii, sa te consideri mai prejos de altii si sa nu-i judeci pe cei din jurul tau. Eu sunt SINGURUL judecator. Aceasta nu inseamna ca trebuie sa fi injosit. Inseamna ca trebuie sa respecti sentimentele altora chiar daca ei se impiedica si sa nu-i micsorezi in inima ta, sa ai compasiune pentru ei, pentru ca nu esti fara pacat in fata unui Dumnezeu Sfant.

Acesta se intampla cand cineva este umil. Creaza o marturie minunata. Straluceste in Imparatia Mea, in Ochii Mei. Ea primeste urechea lui Dumnezeu. Eu ascult la servitorii Mei umili cand striga la Mine. M-as duce la orice extrema sa salvez pe servitorii Mei umili. Voi muta cerul si pamantul pentru servitorii Mei umili. Intelegi asta, fiica Mea? Servitorii Mei umili iMi sunt devotati Mie. Ei inteleg ca nu pot sa faca nimic fara Mine. Ei Ma cauta mereu pe Mine in toate caile cum un copil isi cauta parintii. Acesta este servitorul Meu umil. Nu au vointa proprie. Ei au incredere numai in Mine in umblarea lor de zi cu zi. Ma cauta pe Mine pentru raspunsurile lor. Au incredere in Mine din toata inima si Eu le raspund. Le dau ce am mai bun pentru ca Ma cauta pe Mine mai presus de oricine pentru raspunsurile lor. Sunt umili si gloriosi in Ochii Mei. Ei au o frumusete suav rostita. Nu sunt ca lumea din jurul lor. Ei se ridica din multime. Frumusetea lor este asemanatoare cu a lui Dumnezeu si cereasca. Asa este cerul – plin de oameni siguri de Domnul lor pentru ca Eu le satisfac toate nevoile.

Nu este nevoie sa fie impertinenti sau badarani, aroganti sau mandri. Toate nevoile lor sunt satisfacute prin Mine. Sunt multumiti, dornici sa slujeasca si fericiti sa slujeasca pentru ca Eu le indeplinesc necesitatile tot timpul. Nimeni nu lupta pentru atentie in Imparatia Mea cereasca.

Toata lumea este multumita. Este un loc al puritatii, pacii, linistii, iubirii, rasetelor, bucuriei.

Credinta ca a unui copil este importanta, pentru ca un copil nu o ia inainte de unul singur. Un copil merge aproape in spatele parintilor lui pentru ca are incredere in ei. Se ataseaza de parinti cu asteptari pline de speranta asteptand instructiuni, ghidare, conducere. Copilul nu isi asuma rolul parintilor. Nu poate sa conduca, are incredere doar in parinti ca ii vor satisface nevoile. Cand copilul nu mai poate vedea pe parinti, se panicheaza pentru ca stie ca toate nevoile sunt realizate in parintii care l-au crescut si care il iubesc. Acesta este relatia intre cel cu adevarat umil si Dumnezeu. Cel umil iL urmeaza orbeste pe Dumnezeu din incredere si ascultare si Dumnezeu il izbaveste.

Nicaieri in alta parte nu exista raspunsuri. Dumnezeu este Suprem si singura Speranta Adevarata, Speranta pe care te poti baza.

Copiii cauta pe parintii lor in toate nevoile. Striga dupa ei pentru ca parintii lor ii pot izbavi asa cum Dumnezeu izbaveste pe cei umili care iL urmeaza dintr-o inima umila si pura.

Are aceasta sens pentru tine acum, fiica? Poate o persoana sa-si schimbe caile si sa devina umila? Fiica, raspunsul este “da” prin predarea sa Mie si prin Ghidarea Mea, Dumnezeul Tau.

Deci cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile? Da, toate lucrurile sunt posibile cu Mine!

Proverbe 15:33: “Frica de Domnul este şcoala înţelepciunii, şi smerenia merge înaintea slavei.”

Haide sa incepem. Umilinta este despre iubire. Iubirea vine dintr-o inima umila. Iubirea nu vine din mandrie. Mandria distruge iubirea. Mandria spune: “sunt mai bun decat tine”, “Stiu mai mult decat tine”, “Esti mai putin demn decat mine”, „Esti lipsit de valoare pentru Mine“; „Eu imi sunt de ajuns“ si „nu am nevoie de tine“. Asta reprezinta mandria, copilul Meu.

Mandria este urata in toate formele. Se cauta pe sine, se concentreaza pe sine, si radacinile ei sunt rele. Mandria se ridica impotriva lui DUMNEZEU si zice: “nu am nevoie de Tine.” Eu sunt propriul Dumnezeu – ma conduc singur. Este urata si o uraciune. Nu este nici ofrumusete in aceasta. Nu este nimic mantuitor in aceasta. Ea ii amageste pe altii. Ii face pe oameni sa se simta inferiori, respinsi, neiubiti, raniti, jigniti. Nu este nimic asemanator Domnului in mandrie si este opusul caracteristicilor lui Cristos. Nu este nimic asemanator lui Cristos in mandrie. Nimic bun nu vine din mandrie – numai rau. Intelegi, copilul Meu? Cum putem fugi de aparitia mandriei, DOAMNE? Fiica, trebuie sa fugi de mandrie, fugi departe de ea. Cauta umilinta in permanenta.

Fiica, tu nu trebuie sa-ti dai silinta sa cauti atentia altora daca ai Iubirea si Afectiunea Mea.

Cauta Iubirea Mea si Afectiunea Mea si fi satisfacuta numai cu ele si toate dorintele de a cauta iubire de la cei din jurul tau vor fi puse in umbra de iubirea Mea arzatoare. Oamneii din jurul tau nu pot sa satisfaca cele mai mari nevoi ale tale – numai Eu pot face asta pentru tine. Numai Eu pot satisface inima ta infometata, goala, dornica.

Eu am toate raspunsurile pentru inima goala, dornica. Eu pot sa indeplinesc toate dorintele. Oamenii nu pot. Ei nu sunt capabili desi pare astfel. Din aprobarea altora nu ai decat o mica satisfactie de scurta durata. Eu sunt fantana care duce la implinire. Eu umplu si satisfac toate dorintele inimi omenesti. Vino la Mine sa-ti satisfaci nevoia de iubire si afectiune. Abandoneaza mandria. Mandria este raul primar. Ea tot mai conduce si domneste in inimile oamenilor. Mandria il face pe om sa caute toate caile opuse cautarii lui DUMNEZEU.

Oamenii isi ridica valoarea prin pozitia lor de la servici, talente, avere, posesii si relatii cu altii. Acestia sunt idoli si ei nu isi atintesc privirea spre DUMNEZEU pentru raspunsurile lor, ei se ridica prin tinte/teluri pe care Eu nu le comand, ca sa para plini de success la cei din jurul lor. Doar cei cu inima umila iL urmeaza pe Dumnezeu pentru raspunsurile si nevoile lor si renunta la dorinta de a urma lucruri cu cere sa-i impresioneze pe cei din jurul lor.

Cand incerci sa strangi averi sau sa-ti faci un renume in lume – chiar si munca in cadrul bisericii, este ravna ta de a cauta aprobare de la cei din jurul tau. Aceasta nu este dorinta Mea. Nu poate sa fie. Copiii Mei umili Ma cauta pe Mine pentru nevoile lor zilnice si Eu ii izbavesc. Asa invat Eu increderea in Dumnezeu.

Cand copiii Mei se straduiesc sa faca ceva din propriile puteri si urmari, ei esueaza pentru ca Eu nu-i voi rasplati pe aceia care sunt in afara vointei Mele, chiar daca lucrurile par bune si in regula, este o siguranta falsa.

Si Eu permit ca copiii Mei sa esueze in straduintele lor ca sa vada ca au nevoie de Mine. Eu vreau sa fiu dorinta inimii si raspunsul la toate. Orice altceva este speranta falsa, scotandu-i pe copiii Mei inafara vointei Mele.

Da acestia sunt copii mandri, cautandu-si singuri calea fara a Ma consulta pe Mine, a Ma cunoaste si a avea incredere in Mine.

Aceasta duce la o satisfactie inferioara. Se straduiesc, se straduiesc copiii Mei si raman tot goi, dorind mai mult, nefiind vreodata cu adevarat satisfacuti – mereu dorind mai mult, dar nestiind ce anume. Eu sunt acel “CEVA”! Eu sunt singura cale catre adevarata satisfactie, catre o inima intregita, spirit intregit, suflet intregit.

Eu satisfac, Eu completez, Eu umplu, Eu umplu golurile dorintelor inimilor oamenilor, nimeni si nimic in afara de Mine. Aceasta este baza mandriei si a pacatului care deriva din ea, o inima care cauta mereu recunostinta si aprobare in orice numai in Dumnezeu, nu. Goala, singura si neamplinita in final, o existent trista pe care nu am intentionat-o niciodata pentru creatia Mea. Mandria, un pacat urat care este total gol de iubirea sub orice forma, o pozitie fara iubire nu detine iubire pentru nimeni. Umilinta din contra, iubeste. Nu este egoista. Nu conduce peste altii. Asteapta ca altii sa fie serviti primii. Are o stima mai mare pentru altii decat pentru sine. Nu profita. Nu este grosolana sau aroganta. Nu este ingamfata. Nu isi da aere. Nu se da mare. Este frumoasa, suav rostita, de o natura dulce, iubitoare, tandra, ca Dumnezeu, ca si Cristos, cauta pe Dumnezeu.

Nu conduce pe altii sau isi forteaza pozitia. Se preocupa doar de pozitia altora. Aceasta este umilinta, mereu in fundal, neconcurand niciodata pentru scaunul din fata. Aceasta este calea Mea – rabdator si rezistent.

Umilinta este o forma de iubire. Nu importuneaza pe nimeni, isi asteapta randul. Iubeste mai presus de orice. Nu-i injoseste pe altii ca sa fie ea ridicata. Cauta doar binele pentru cei din jur.

De ce este umilinta un lucru frumos pentru MINE, DUMNEZEU? Sunt satisfacut cand copiii MEI se umilesc in fata Mea. Este o manifestare de respect, onoare si incredere in MINE, DUMNEZEUL lor. Ei isi pun toate sperantele si asteptarile in Mine ca sa le indeplinesc nevoile. Ei renunta la dorinta de a cauta singuri raspunsuri prin realizarile lor, puterea lor proprie, vointa de a se cauta pe sine. Nu sunt inclinati sa-si urmeze inima proprie, sa Ma abandoneze pe MINE, DUMNEZEUL lor, sa urmeze propriile lor interese egoiste care ii indeparteaza de la SINGURA CALE ADEVARATA, EU, DUMNEZEUL lor. Eu sunt singura Cale, Adevar, Carare.

Multi sunt inselati urmand caile lor proprii fara sa vina aproape de Mine si sa caute Vointa MEA, Adevarul MEU, si Directia Mea pentru viata lor.

Ei urmeaza ce spune lumea ca este bine: cauta bani, pozitii, faima, si satisfactie pe o multime de cai departe de MINE, DUMNEZEU. Aceasta este INSELACIUNE de clasa inalta.

Eu nu spun ca nu ar trebui sa munciti sau sa traiti viata, dar Eu spun sa Ma cautati pe Mine mai intai si Eu va pot directiona catre cararea corecta pe care trebuie sa o luati traind in aceasta lume.

Daca urmati planurile si visele voastre departe de Interventia Mea atunci iesiti din Voia Mea si va lasati descoperiti pentru dusmanul MEu si traiti in pacat pentru ca nu sunteti in Voia Mea. Aceasta este mandrie si razvratire. Multi merg in ele.

Proverbe 18:12: “Înainte de pieire, inima omului se îngâmfă, dar smerenia merge înaintea slavei.”

Proverbe 29:23. ”Mândria unui om îl coboară, dar cine este smerit cu duhul capătă cinste.”

Matei 23:12: “Oricine se va înălţa va fi smerit; şi oricine se va smeri va fi înălţat.”

Iacov: „Dar, în schimb, ne dă un har şi mai mare. De aceea zice Scriptura: „Dumnezeu stă împotriva celor mândri, dar dă har celor smeriţi.”

Proverbe 8:13: “Frica de Domnul este urârea răului; trufia şi mândria, purtarea rea şi gura mincinoasă, iată ce urăsc eu.”

Cum ramane cineva in Voia Ta, DOAMNE? Astfel ramaneti in Voia MEA: supuneti-va MIE – predare totala. Atunci va voi ghida pasii. Aceasta se face zilnic. Veniti la Mine in fiecare zi cerand directie si ghidare, ca un copil. Aceasta este credinta de copil. Lumea a creat imaginea, ca a fi auto-suficient este calea spre o viata de succes. Este un plan bine complotat de inselare al dusmanului MEU. El a inselat lumea cu aceasta minciuna. Copiii Mei urmeaza viata prin planurile si schemele lor proprii, neconsultandu-Ma macar o data, CREATORUL lor si ei cred ca totul este in regula. Daca arata bine, trebuie sa fie bine. Dar este rau menit sa-i abata pe copiii Mei de pe calea ingusta. Doar Eu am cursul corect, calea cea dreapta pentru ca copiii Mei sa mearga pe ea si acest curs Eu li-l dau in fiecare zi.

Ioan 5:30: “Eu nu pot face nimic de la Mine însumi: judec după cum aud; şi judecata Mea este dreaptă, pentru că nu caut să fac voia Mea, ci voia Tatălui, care M-a trimis.”

Daca oamenii trebuia sa traiasca in lumea aceasta un timp ei sunt fortati sa planuiasca in avans, ce zici de aceasta? Copilul Meu, da copiii Mei traiesc in lume, dar Eu pot da chiar si instructiuni despre deciziile facute pentru viitor. Daca copiii Mei Ma cauta, uneori raspunsul este: “taci si asteapta.” Doar copiilor Mei, care sunt intentionat langa Mine, merg cu Mine zilnic, li se va da acesta introspectiva. Cand copiii Mei sunt departe de Mine si vin la Mine doar ocazional, aceasta nu o voi binecuvanta. Eu nu sunt un DUMNEZEU PE CARE voi il puteti contacta din cand in cand, asa cum cred multi. Multi vin la Mine in timpul crizelor lor si dupa aceea MA uita. Acesti copii nu MA cunosc.

Eu sunt un Dumnezeu care doreste intimitate, apropiere de copiii MEI. Aceasta este rau pentru MINE…caldicei, pe care ii vars afara.

Luca 7:21-23:“Chiar în clipa aceea, Isus a vindecat pe mulţi de boli, de chinuri, de duhuri rele, şi multor orbi le-a dăruit vederea. Şi, drept răspuns, le-a zis: „Duceţi-vă de spuneţi lui Ioan ce aţi văzut şi auzit: orbii văd, şchiopii umblă, leproşii sunt curăţaţi, surzii aud, morţii învie, şi săracilor li se propovăduieşte Evanghelia. Ferice de acela pentru care nu voi fi un prilej de poticnire.”

CAPITOLUL 2

Nu aveti incredere in voi insiva sau in altii

Acum fiica, haide sa incepem. Astazi, vreau sa discut cu tine despre problema de a avea incredere in “sine”. A fi auto-suficient, a te baza pe tine insati si concentrat pe sine este un viciu rau. Este promovat de sistemul lumesc si promovat de dusmanul Meu.

A te baza pe sine nu este altceva decat a te pune pe tine mai presus de DUMNEZEU. Este a merge dupa voia ta, departe de Voia MEA. Asa cum acest post de 40 de zile este dorinta MEA.

Cand oamenii fac ce aleg ei fara sa caute sa aiba o relatie apropiata cu Mine, sunt despartiti de Voia Mea si traiesc in pacat. Cateodata Voia Mea nu pare buna conform cu standardele lumii. Lumea spune: alergati dupa bani, posesiuni, siguranta, iubire omeneasca. Voia MEA nu se potriveste cu ceea ce lumea numeste normal. Arata diferit. Dar Voia MEA este corecta.

Eu am creat pe oameni si i-am creat de asemenea ca sa aiba incredere in Mine si sa mearga in Voia MEA – ca sa cunosti Voia MEA trebuie sa-ti pui viata la picioarele Mele in supunere umila si sa Ma cauti zilnic. Aceia care Ma urmeaza cu adevarat, acordandu-Mi MIE timp, timp apropiat cu Mine in locul secret (rugaciune) si citind Cuvantul MEU, Ma vor gasi pe MINE si Voia MEA. Aceasta necesita alegeri. Trebuie sa alegi pentru ca distractiile lumesti te pot indeparta de la cararea Mea ingusta si dreapta. O, sunt atat de multe alte carari pe care sa mergi dar toate duc la distrugere cum cararea catre iad este una larga pe care multi nimeresc. Putini gasesc aceasta carare importanta si ingusta spre MINE si viata eterna. Multi cred ca sunt pe cararea ingusta dar sunt inselati. Asculta la altii care sunt de asemenea inselati.

Multi din conducatorii MEI sunt inselati si inseala pe altii pentru ca ei cred ca facand multe lucrari si stand ocupati in bisericile MELE, este calea spre siguranta vesnica dar acesta este o inselaciune. Nu este decat prin intimitate, adevarata cunoastere a MEA, petrecand timp, alocand timp de cunoastere a persoanei MELE. Aceasta este cheia catre siguranta vesnica.

Psalmi 91:1: “Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt şi se odihneşte la umbra Celui atotputernic.”

Trupul este hranit in biserici dar acest trup nu poate sa functioneze bine cu adevarat, departe de hrana pe care o dau Eu in locul secret si in timpul petrecut spre a Ma cunoaste intr-un mod profund. Aici se construieste trupul cu adevarat. Aici este unde furnizez Voia MEA si Cuvintele oilor MELE si le sustin sa supravietuiasca cand dusmanul incearca sa le faca necazuri. Prin relatia apropiata cu MINE va puteti mentine prin capcanele si incercarile vietii. Daca veti merge singuri va veti lupta si in cele din urma veti esua. Pentru ca voi nu stiti ce pretind, separati de MINE si Eu sunt judecatorul final la toate, la sfarsit.

Cum va puteti pregati sa Ma intalniti pe MINE la judecata daca nu ati venit niciodata aproape de MINE si nu ati aflat ce doresc si pretind de la voi? Cand Ma intalniti, fara aceasta relatie stransa, veti avea mainile goale pentru ca v-ati bazat pe propriile credinte, propriul rationament, propria vointa si veti esua enorm. Veti rata tinta.

Romani 14:12: “Aşa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuşi lui Dumnezeu.”

Nu fiti inselati. Multi din asa-zisii MEI indrumatori nu petrec niciodata timp cu MINE si nici ei nu actioneaza in Voia MEA si sunt ca si cum ar conduce orbii pe orbi pe aleile spre distrugere. Multi vor fi surprinsi cat de inselati au fost pentru ca s-au increzut in cei cere nu MA cunosc si care insasi sunt inselati amarnic.

Nu puteti avea incredere in ce pare corect in lume. Voi trebuie sa va supuneti MIE.

Predati tot ce este al vostru MIE si cautati-Ma cu toata inima. Aceasta este ce pretind.

Cuvantul Meu spune acest Adevar. Cititi-l corect si vedeti voi insiva. La prea multi din indrumatorii Mei le place lumea si caile ei, asa ca au schimbat sensul Cuvintelor MELE ca sa se simta bine si sa se amestece cu lumea. Lumea iMi este un dusman. Cititi Cuvantul Meu. Acest adevar nu este ascuns. Nu puteti iubi si lumea si pe MINE. Am fost clar cu privire la acest lucru. O, da sunteti in lume dar trebuie sa Ma urmati pe MINE si Caile MELE in timp ce sunteti in lume.

Iacov 4:4: „Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.“

Sunt distractii la toate colturile care va vor indeparta de la a cauta o relatie stransa cu Mine. Trebuie sa doriti sa petreceti timp cu Mine mai mult decat cu distractiile lumii. Va decideti pentru un scop inferior, gol daca va decideti pentru lucrurile lumii mai presus unei relatii cu CREATORUL vietii – CREATORUL vostru, Creatorul stelelor si al cerurilor.

Evrei 10:38-39: “Şi cel neprihănit va trăi prin credinţă; dar, dacă dă înapoi, sufletul Meu nu găseşte plăcere în el.” Noi însă nu suntem din aceia care dau înapoi ca să se piardă, ci din aceia care au credinţă pentru mântuirea sufletului.

Nu devaluati o umblare glorioasa si eterna cu MINE, CREATORUL si SUSTINATORUL tuturor vietilor pentru senzatiile ieftine ale lumii. Ce urmariti in lume este satisfactie goala si in cele din urma moarte. Va alegeti singuri destinul, voi credeti ca va creati calea voastra proprie, credeti ca va binecuvantez deciziile. Nu ati venit sa Ma cunoasteti intim. Daca ati fi venit, ati avea altfel de cunostinte. Sunteti inselati de caile lumii si de dusmanul Meu smecher. I-ar place sa faceti ce credeti ca este mai bine pentru voi, separati de MINE. Acesta nu pot sa binecuvantez. Apoi copiii Mei se minuneaza de ce intampina atatea greutati. Cea mai mare inselaciune a dusmanului Meu este sa credeti ca totul este bine cand fugiti de a avea o relatie stransa cu MINE. Aceasta este cea mai mare inselaciune din toate. Totul pare bine, dar cand va intalniti cu MINE, va voi spune sa plecati de la Mine voi nelegiuitilor, nu v-am cunoscut niciodata…

Matei 7:21: “Nu oricine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.”

Multi i-Mi vor spune in ziua aceea,Doamne, Doamne n-am profetit noi in Numele Tau? N-am scos noi demoni in Numele tau? N-am facut noi MULTE MINUNI in Numele Tau? Si eu le voi raspunde, Eu Niciodata nu v-am cunoscut. Plecati de la Mine, voi cei ce savarsiti faradelegea.

Da, acesta este Cuvantul Meu. Nu v-am creat sa mergeti despartiti de Mine si sa va cautati propriul drum fara sa Ma consultati macar o data. Da, puteti sa faceti aceste lucruri pentru ca aveti vointa proprie, dar nu sunteti in Voia MEA si astfel pacatuiti impotriva MEA.

Le dau copiilor Mei vointa libera si ei pot sa aleaga sa Ma caute intr-o relatie stransa si sa aiba incredere in Ghidarea Mea sau pot sa mearga fara MINE. Cand copiii Mei merg despartiti de MINE, in afara vointei MELE, cautand planurile proprii, ei lucreaza impotriva planurilor Imparatiei MELE si acesta este rau. Ei cauzeaza distrugere si nici macar nu stiu, pentru ca au crezut intr-un mod egoist ca isi pot trai viata in afara Planurilor si Vointei Mele Perfecte.

Ei atrag greutati asupra lor si asupra altora. Se lasa descoperiti la capcanele si discretia dusmanului. Copii, despartiti de Mine, voi nu va puteti pune cu siretlicurile si smecheria dusmanului Meu. Va credeti asa de intelepti. Despartiti de Mine sunteti inutili.

De ce vorbesc asa despre aceia cu o credinta ca de copil ca despre cei care vor mosteni Imparatia MEA? Pentru ca acesti copii recunosc ca au nevoie de MINE la fiecare pas asa cum un copil se intoarce spre parintii lui in fiecare moment. Copilul stie ca despartit de parinti este in pericol asa cum si copiii MEI recunosc ca despartiti de MINE sunt in mare pericol si au incredere in Fiecare Cuvant al MEU. De aceea ii implor pe copiii Mei sa petreaca timp in Cuvantul Meu unde multa informatie este transmisa. TOATE RASPUNSURILE PENTRU A TRAI ACEASTA VIATA SUNT DATE IN CARTEA MEA. Am dat aceasta Carte ca un ghid pentru omenire.

DUHUL MEU reveleaza adevar in pagini. Numai prin predare si prin primirea DUHULUI MEU intr-o masura deplina, veti primi luminarea de care aveti nevoie sa intelegeti cu adevarat Cuvintele Mele. Nu este prin invatatura oamenilor, ci prin DUHUL MEU, cresc Cuvintele in inimile voastre.

Matei 18:4: “De aceea, oricine se va smeri ca acest copilaş va fi cel mai mare în Împărăţia cerurilor.”

1 Corinteni 2:11-14: “În adevăr, cine dintre oameni cunoaşte lucrurile omului, afară de duhul omului care este în el? Tot aşa, nimeni nu cunoaşte lucrurile lui Dumnezeu, afară de Duhul lui Dumnezeu. Şi noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul care vine de la Dumnezeu, ca să putem cunoaşte lucrurile pe care ni le-a dat Dumnezeu prin harul Său. Şi vorbim despre ele nu cu vorbiri învăţate de la înţelepciunea omenească, ci cu vorbiri învăţate de la Duhul Sfânt, întrebuinţând o vorbire duhovnicească pentru lucrurile duhovniceşti. Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt o nebunie; şi nici nu le poate înţelege, pentru că trebuie judecate duhovniceşte.”

Lumea este plina de inselaciune acum. Nu fiti pacaliti de raul propagat de dusmanul Meu. El ar vrea sa credeti din mesajele pe care le primiti zilnic, ca puteti avea incredere in lucrurile lumii. Aveti incredere in orice numai in MINE nu, CEL CE da viata. Aveti incredere in bani, educatie, siguranta lumeasca, guverne – este un ajutor fals si o siguranta falsa. Aceasta este o inselaciune de clasa inalta si ii indeparteaza pe copiii Mei de MINE. Apoi copiii MEI esueaza in a avea incredere in MINE.

Se intorc scurt la MINE apoi se sprijina pe orice altceva posibil. Aceasta nu este intimitate.

Da, sunteti intimi cu lumea si cu dorintele voastre proprii, dar nu cu MINE. Trebuie sa veniti la MINE si sa puneti totul la picioarele MELE. Nu puteti sa MA cunoasteti cu adevarat pana nu puneti laoparte siguranta lumeasca si pana nu veniti sa Ma cautati intr-o relatie stransa. Orice in afara de aceasta este o relatie caldicica si Eu nu voi onora o astfel de relatie. Asa de multi vor fi surprinsi cand Ma vor intalni si vor descoperi ca dansnad cu lumea si petrecand de asemenea un pic de timp cu MINE ii va tine departe de Imparatia Mea. Multi vor fi surprinsi.

Apocalipsa 3:16: “Si pentru ca esti caldicel si nu esti nici rece nici fierbinte, te voi scuipa afara din Gura MEA.”

Ce vreau si astept de la copiii MEI? EU vreau viata lor. O vreau in totalitate, in predare totala. Un dans cu lumea si un dans cu MINE este rau. Cititi Cuvantul MEU. O, asa de multi citesc Cartea MEA si iau din ea ce doresc ca sa se aline ei insisi, ca sa se bucure de lume si ca sa mai simta totusi ca pot intra in Imparatia MEA cand li se sfarseste viata. Ce soc pentru cei care vor descoperi ca Eu ii primesc doar pe cei care Mi-au dat totul al lor – au sacrificat totul al lor.

Umblatul dupa avere, faima si posesiuni a fost in zadar si in cele din urma ii tine in afara Imparatiei MELE. Dorinta lor proprie si planuri de viitor i-a dus pe o carare in afara Vointei Mele s i-a despartit de Planurile MELE adevarate pentru viata lor – o viata pe care Eu am creat-o. Viata pe care le-am dat-o si o sustin.

O da, nimeni nu trăieşte şi respiră de la o zi la alta, daca nu ordon Eu. Acesta este motivul pentru care copiii Mei nu ar trebui să fie atât de siguri de planurile lor egoiste, despartite de voinţa Mea şi de intenţiile MELE reale pentru vieţile lor. Pot lua orice viaţă vreau, dupa dorinta MEA. Nimeni nu trăieşte în afara deciziilor Mele pentru viata lor. Eu dau, Eu iau, dupa cum consider de cuviinţă, aşa cum doresc Eu. De aceea este nebunie pură, atunci când oamenii isi creează propriile planuri şi isi croiesc propriile cai în afara voinţei Mele pentru vieţile lor. Acesta este cea mai inalta culme a mândriei şi a nebuniei şi este rău. Acesta este modul duşmanului Meu de a conduce oile Mele spre rătăcire pe calea distrugerii prin ceea ce pare atat de normal şi de drept. Acesta este planul înşelător al inamicului de a înşela pe mulţi.

Iov 12:10 “El ţine în mână sufletul a tot ce trăieşte, suflarea oricărui trup omenesc.”

Psalmi 104:29: “Cât de multe sunt lucrările Tale, Doamne! Tu pe toate le-ai făcut cu înţelepciune, şi pământul este plin de făpturile Tale.”

CAPITOLUL 3

Antrenament in umilinta

Fiica, sunt gata sa-ti dau Cuvinte noi. Asculta atenta cand iti vorbesc. Vreau sa va dau informatii noi. Vreau sa vorbesc despre antrenamentul pe calea umilintei.

Aceatsa este umilinta. Niste inimi linistite, tacute sunt cei umili ai Mei. Ei merg linistiti fara sa caute dupa pozitii sau privilegii. Ma cauta pe Mine in toate caile lor. Ei cauta intotdeauna pe Domnul lor. Ei nu vor sa fie punctul de atractie. Ei nu vor sa cauta atentie pentru ei sau recunostinta.

Unica lor dorinta este fie iubiti si ingrijiti de MINE, DUMNEZEUL lor.Ei au incredere in MINE si Eu am grija de ei. Le indeplinesc asteptarile si nevoile. Le aduc toate lucrurile de care au nevoie sa traiasca. Eu sunt Stanca lor.

Eu sunt mereu credincios slujitorilor MEI umili. Le aduc pace si liniste in orice furtuna. Eu sunt mereu de partea lor, fara incetare, mereu doritor sa-i ajut. Eu ii iubesc pe ei si ei MA iubesc pe MINE: noi suntem de nedespartit. Eu sunt AERUL lor.Ei stralucesc ca stelele. Ei nu cauta caile lumii. Eu ii mentin multumiti. Lumea nu ii balangane. Ma cauta pe MINE pentru satisfacere si Eu le dau ce doresc.

Ei nu sunt niciodata dezamagiti. Foarte putini merg pe acest drum. Foarte putini il gasesc. Cei ce il gasesc, gasesc drumul spre Imparatia Mea eterna.

1 Petru 5:6: “Smeriţi-vă, dar, sub mâna tare a lui Dumnezeu, pentru ca, la vremea Lui, El să vă înalţe.”

Slujitorii Mei umili asculta mereu Vocea Mea. Se mobilizeaza cand le-o cer si slujesc cand Eu am nevoie sa o faca, cu o inima vesela. Lor le place sa slujeasca in Imparatia MEA: sunt multumiti sa slujeasca REGELUI lor si Eu le aduc bucurie si pace.

Iubirea MEA se revarsa peste ei. Ei nu duc lipsa niciodata.

Ca sa fiti umili, trebuie sa va considerati mereu pe ultimul loc, niciodata avand nevoie de primul loc.

Este intelpt sa fiti ultimii si nu primii. Nebunii cauta locurile dintai. Slujitorii Mei sunt intelepti si stiu ce MA satisface pe MINE, DUMNEZEUL lor. Copiii MEI sunt umili, aceia pe care lumea nu ii observa sau vede niciodata, ascunsi de vederea lumeasca.

Ei nu conteaza in lumea aceasta, dar in Imparatia MEA vor fi conducatori. Sunt ridicati in rang in Imparatia Cerurilor. Eu ii onorez pe cei umili ai MEI. Ei stau cu MINE pe Tronul MEU Ceresc si savureaza prezenta MEA. Cei umili ce se fac ultimii in aceasta lume, se bucura de pozitii in Imparatia MEA. Ei sunt ridicati si tratati cu stima pentru viata supusa de pe pamant. Acestia Ma bucura si Eu le dau pace, pace eterna.

Marcu 10:31: “Mulţi din cei dintâi vor fi cei de pe urmă, şi mulţi din cei de pe urmă vor fi cei dintâi.”

Eu merg cu cei umili si MA fac cunoscut lor. Acesta este Cadoul MEU pentru sacrificiul lor. Ce miros dulce este iubirea lor pentru MINE si Eu ii voi onora.

Umilinta este calea Imparatiei lui Dumnezeu. Toata lumea in Imparatia MEA este umpluta cu umilinta. Mandria nu poate sa intre in ea. Nu are loc in Imparatia MEA , numai supunerea pasnica fata de MINE, DUMNEZEU. Acesta este Imparatia MEA, plina de umilinta tacuta unde toata lumea este satisfacuta cu iubirea si frumusetea care se revarsa. Nu este nimeni nesatisfacut cu viata lui in cer. Doar speranta si pacea abunda. Peste aceasta lume se revarsa iubire.

1 Ioan 2:16: “Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume.”

CAPITOLUL 4

Avand incredere in DUMNEZEU

Haide sa incepem, fiica MEA (7 februarie 2012). Astazi, copila MEA vom descoperi teritoriu nou: Eu vreau sa vorbesc despre increderea in DUMNEZEU. Copiii MEI nu au incredere in MINE. Ei spun ca se incred dar inima lor este departe de Mine. Ei au incredere in ei insisi. Aceasta este rau.

Ei au incredere in lume si in lucrurile lumii.

Ei nu merg pe calea MEA pentru ca nu au incredere in MINE. Daca ar avea incredere in MINE, ar merge pe calea MEA, Voia MEA, Caile MELE Perfecte.

Ei cauta alte directii pe care sa mearga. Se duc in alte directii. Cauta lumea pentru toate raspunsurile lor prin bani, faima, posesiuni, siguranta, romanta, divertisment…orice in afara de MINE, DUMNEZEUL lor! Ei traiesc o minciuna cand spun ca au incredere in MINE dar cauta raspunsurile la lume. Minciuni, sunt toate minciuni. “Au incredere in DUMNEZEU” spun ei, dar nu-si predau niciodata vietile in totalitate MIE si continua sa consulte lumea pentru raspunsurile lor, traiesc o minciuna si nici macar nu vad.

Da, binecuvantez pe copiii MEI cu abundenta. Eu fac sa ploua si sa straluceasca soarele si peste cei buni si peste cei rai, deopotriva. Dar copiii MEI nu pot sa spuna ca au incredere in MINE si sa continuie sa comita adulter impotriva MEA cu lumea. Aceasta este o uraciune. Eu doresc copii care isi pun viata inaintea MEA in predare totala si isi pun increderea in MINE punand deoparte planurile lor de viitor si increzandu-se in Voia MEA perfecta pentru vietile lor. Ei nu au nevoie sa se lupte si sa se ingrijoreze cu privire la ziua de maine daca sunt in Voia MEA: nu pot sa am grija de vrabie? Cu atat mai mult Ma ingrijesc de copiii MEI care -Mi dau MIE totul al lor si au incredere sincera in MINE.

Matei 5:44-45: “Dar Eu vă spun: iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc, ca să fiţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri; căci El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni şi dă ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.

Psalmul 4:5: “Aduceţi jertfe neprihănite şi încredeţi-vă în Domnul.”

Eu sunt un DUMNEZEU IN CARE se poate avea incredere. Nu exista alta Stanca. Toate celalalte sunt nisip care se cufunda.

Eu sunt DUMNEZEUL erelor: ALFA si OMEGA, INCEPUTUL si SFARSITUL. In MINE puteti avea incredere. De ce sa va irositi timpul si sa va ingrijorati cu privire la planurile proprii? Nimeni nu stie ce aduce urmatoarea ora. Planurile voastre se pot narui intr-un singur moment. De ce va agatati de ele de parca au sa va salveze, de parca ar fi ceva pe care va puteti baza? Este idolatrie, in mod sigur!

Matei 7:26: “Însă oricine aude aceste cuvinte ale Mele, şi nu le face, va fi asemănat cu un om nechibzuit care şi-a zidit casa pe nisip.”

Incetati sa va agatati de planurile voastre imperfecte. Dati-mi viata voastra in predare deplina. Doar Eu stiu viitorul, viitorul vostru. Doar Eu stiu ce o sa faceti maine.

Sperantele si visele voastre in afara Voiei MELE pentru vietile voastre va vor duce la distrugere pentru ca numai cei in Voia MEA prin predare totala sunt in siguranta, cu adevarat in siguranta.

Toti ceilalti merg despartiti de MINE in voia lor rebela si de aceea nu pot inainta in siguranta. Aceasta este serios, copiii MEI.

Treziti-va si incetati sa va mai incredeti in caile voastre rebele si aveti incredere in DUMNEZEUL vostru.

Doar Eu stiu calea catre cararea cea ingusta. Nu fiti dusi in eroare crezand ca veti gasi aceasta carare despartiti de MINE…aceasta este o nesabuinta. Putini gasesc cararea pentru ca putini inceteaza sa se agate de caile lor proprii. Ei cred ca, caile lor sunt cele mai bune pentru ca toti din jurul lor urmeaza aceasta cale, dar calea catre iad este larga. Nu aveti incredere in cei multi din jurul vostru care sunt inselati.

Nu vedeti aceasta? Ce nu intelegeti privitor la aceasta, copiii MEI?

Matei 7:13-14. “Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află.

Deci aveti incredere in MINE. In MINE puteti avea incredere. Cuvintele MELE nu esueaza niciodata. Citit Cartea MEA. Ii izbavesc pe cei care vor cu adevarat sa fie izbaviti. Eu sunt un DUMNEZEU care ii izbaveste pe cei cere se supun MIE in umilinta si smerenie. Deci veniti sa fiti izbaviti si invatati sa aveti incredere in DUMNEZEUL vostru.

Capitolul 5

Iertare

Haide sa incepem din nou (7 februarie, 2012). Acum vreau sa va vorbesc despre “iertare”. Copii, vreau sa va vorbesc despre aceasta chestiune a iertarii. Copiii Mei sunt neiertatori in inima lor inmagazinand in inimile lor amaraciune unii impotriva altora. Eu nu pot sa iert pe cei care nu iarta. Este clar? Cum pot sa te iert pe tine, cand tu nu poti sa-i ierti pe cei din jurul tau? Nu vorbeste Cuvantul MEU despre aceasta? Iertarea este iubire. Neiertarea duce la tot felul de pacate: amaraciune, razbunare, judecata nedreapta si asa mai departe. Ii creaza dusmanului o bresa sa intre si sa va distruga. Aceasta va impiedica de apropiere si intimitate cu MINE, DUMNEZEUL vostru si va impiedica sa primiti DUHUL MEU. Aceasta este serios.

Matei 6:14: “Dacă i Dacă iertaţi oamenilor greşelile lor, şi Tatăl vostru cel ceresc vă va ierta greşelile voastre.Iertaţi oamenilor greşelile lor, şi Tatăl vostru cel ceresc vă va ierta greşelile voastre.”

Daca sunteti neiertatori, nu sunteti gata pentru venirea MEA apropiata. Aceasta o sa va impiedice. NE separa.

Lasati aceasta neiertare in urma. Iertati-va unii pe altii. Renuntati la mania voastra impotriva celorlalti. Ce castigati daca acumulati manie impotriva altcuiva? Suferiti mai mult decat persoana pe care sunteti maniosi, nu puteti sa vedeti aceasta? Este acesta inmagazinare a maniei demna sa va pierdeti salvarea eterna?

Marcu 11:25: “Şi, când staţi în picioare de vă rugaţi, să iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri să vă ierte greşelile voastre.”

Trebuie sa va cercetati inimile si sa va puneti aceasta intrebare. Ce este demn de a va pierde salvarea eterna…o cearta ieftina?! Iertati si mergeti inainte si veti simti cum se ridica un nor negru. Chiar daca cealalta persoana nu va va ierta, rugati-va pentru ea, da, rugati-va pentru dusmanii vostri. Rugati-va pentru ei cu o inima sincera si va voi incalzi inimile catre cei ce va fac rau. Va voi da o inima de carne.

Cum puteti sa asteptati ca cei care nu merg in Caile MELE si nu au DUHUL MEU SFANT sa va trateze ca si cum l-ar avea? Trebuie sa dati dovada de rabdare, bunatate, indelunga rabdare, celor care nu MA cunosc. Este imposibil pentru cei care nu Ma cunosc, nu MA cunosc cu adevarat, sa se comporte ca si cum M-ar cunoaste. Nu puteti sa vedeti aceasta? Nu puteti sa asteptati aceasta de la cei care merg despartiti de Mine.

Matei 5.44-45: “Dar Eu vă spun: iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc, ca să fiţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri; căci El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni şi dă ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.”

Lumea crede ca poate sa mearga despartita de Dumnezeul ei. Doar Eu tin totul impreuna. Doar Eu aduc calea cea dreapta la viata, oamenilor. Lumea aceasta care MA respinge, traieste sub o calauzire falsa si inselaciune rea. A devenit toata asa de rea.

CAPITOLUL 6

Traiti in lume dar nu fiti “de-ai lumii”

Haide sa incepem. Astazi vreau sa vorbesc despre a trai in lume. Copiii Mei traiesc in lume, dar nu au nevoie sa fie „de-ai lumii”. Lumea iMi este un dusman MIE. Sunt dezgustat de rautatea ei coplesitoare.

Copii, puteti sa mergeti printre cei ai lumii fara sa luati parte la lucrurile lumii. Lumea va va duce pe cararile distrugerii si ale durerii.

Iacov 4:4: “Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.”

Eu sunt singura sursa de plenitudine, de pace şi calm. Nu va intoarceti catre lume pentru directie. Veti fi doar indusi in eroare. Trebuie sa va indreptati spre MINE pentru directie. Agatati-va de MINE in aceasta ora vitala. Eu detin toate respunsurile voastre.

Vreau sa va scutesc de tristete si amaraciune, dar trebuie sa va intoarceti vietile catre MINE – doar atunci le pot lua si izbavi.

Puteti sa mergeti in siguranta prin lume fara a fi afectati de ispitele ei dar aveti nevoi de MINE sa merg alaturi de voi. Pot sa va calauzesc prin distractiile fara sfarsit pe care lumea le creaza ca sa va duca in ratacire si sa va indeparteze de la MINE.

Vreau sa va concentrati asupra MEA: tineti-va ochii fixati pe MINE, SALVATORUL vostru. Eu sunt usa voastra catre siguranta. Toate celalalte usi duc spre distrugere. Nu fiti inselati si nu va luati ochii de la MINE. Eu ofer speranta intr-o lume care nu o ofera nici una.

O, pare a oferi speranta, dar ce arata normal, inseala.

Psalmul 25:15: “Eu îmi întorc necurmat ochii spre Domnul, căci El îmi va scoate picioarele din laţ.”

Acestea sunt ultimele ore. Lumea este la sfarsit de veac. Lumea pare convingator de normala, dar nu este asa deloc – duce la calea distrugerii.

In curand multi vor descoperi aceasta prea tarziu. Descideti ochii. Lumea ofera doar o speranta falsa.

Lasati-MA pe MINE sa va calauzesc. Predati-va vietile MIE. Va voi deschide ochii cu DUHUL MEU CEL SFANT si veti fi reanoitit si veti vedea lucrurile asa cum sunt ele in realitate si apoi voi veti vedea adevarul. Doar DUHUL MEU SFANT va poate deschide ochii spirituali care va inseala atata cu privire la caile lumii.

Sunt gata sa va dau alifia pentru ochii spirituali ca sa va ajut ca aceasta transformare sa aiba loc. Doar trebuie sa mi-o cereti. Predati-va viata, inima, sufletul, duhul si lasati-MA sa va dau vederea de care aveti nevoie sa navigati in siguranta prin lume…

CAPITOLUL 7

Rapirea si Cina de Nunta a Mielului

Haide sa incepem. Aceste cuvinte sunt pentru cei ce le vor primi: astazi Eu voi vorbi despre rapirea viitoare, indepartarea miresei, biserica MEA.

Acest moment soseste repede. Multi copii nu sunt gata. Ei se lupta cu MINE si se agata de lume. Ei vor sa mearga pe caile lumii. Se grabesc in colo si incoace si nu dau atenite avertizarilor pe care le dau…In curand avertizarile vor fi facute si trebuie sa vin si miresa va fi indepartata. Ea va disparea din imagine.

Daniel 12:4 “Tu însă, Daniele, ţine ascunse aceste cuvinte şi pecetluieşte cartea până la vremea sfârşitului. Atunci mulţi o vor citi, şi cunoştinţa va creşte.”

Identitatea ei este necunoscuta lumii. Ea este bine ascunsa. Am izolat-o, am pus-o sub protectie. Lumina MEA straluceste prin ea – ultima lumina ramasa pe pamant. Timpul este scurt si in curand aceasta lumina va iesi afara. Cei trimisi ai MEI vor pleca la casele lor ceresti, in siguranta de tirania de pe pamant.

Acest eveniment al rapirii va fi un eveniment mare, indepartarea copiilor MEI care sunt gata. Nici un eveniment nu va mai fi ca acesta in istoria omenirii. Na va mai fi vreodata ceva ca acesta. Este cel mai mare “Exod” al tuturor timpurilor.

Copiii MEI vor pleca intr-un moment si vor primi trupuri glorificate. Acest trup va fi indestructibil si etern. Vor fi dupa modelul trupului glorificat pe care EU il am. Eu sunt PRIMUL ROD dintre multe altele. Acesti copii vor experimenta o viata pe care nu au cunoscut-o mai inainte, viata eterna.

1 Corinteni 15:51-54: “Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi, într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi. Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire. Când trupul acesta, supus putrezirii, se va îmbrăca în neputrezire, şi trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: „Moartea a fost înghiţită de biruinţă.”

Pe copiii MEI rapiti ii asteapta multe lucruri minunate. Lasati-MA sa va dau numai o vaga imagine: cand copiii MEI vor ajunge in Cer vor fi intampinati de cei iubiti ai lor: familie si prieteni care sunt deja acolo. Eu va voi privi. Acesta va fi un moment de mare glorie. Ce cadou, de a fi reuniti cu familia de mult pierduta…apoi copiii MEI vor fi escortati la marea Cina de Nunta a Mielului. Eu voi conduce acest eveniment.

Apocalipsa 19:9: “Apoi mi-a zis: „Scrie: Ferice de cei chemaţi la ospăţul nunţii Mielului!” Apoi mi-a zis: „Acestea sunt adevăratele cuvinte ale lui Dumnezeu!”

Masa va fi pregatita cu generozitate: toate dotarile vor fi furnizate. Detaliile acestui eveniment vor fi uluitoare. Copiii MEI se vor aseza la masa, la locurile lor unde vor gasi servetele cu numele lor scrise pe ele in aur pur. Pe ele vor fi puse tacamurile de aur ornate cu bijuterii. Vor fi pe masa farfurii de aur ornate de asemenea cu bijuterii. Fata de masa va fi din argint brodata cu fire de aur.

Prin tesatura fetei de masa va straluci lumina. Paharele vor fi de aur ornate cu bijuterii in jurul deschizaturii lor.

Pe fiecare servetel pe care stau tacamurile va fi un cadou special pentru fiecare copil. Acest cadou va fi o amintire pretioasa a relatiei MELE cu acest copil. Va fi unic pentru fiecare copil. Fiecare cadou va avea insemnatate speciala pentru fiecare copil al lungii NOASTRE relatii. Vor fi multe surprize la acest Eveniment – Cina MEA de Nunta.

Matei 22:2 „Împărăţia cerurilor se aseamănă cu un împărat care a făcut nuntă fiului său.”

Fiecare copil va avea un inger care il va servi. Mancarea este pregatita in Bucatariile Imparatiei MELE Ceresti. Nimic nu va lipsi. Toata mancarea va avea proportii ceresti, va fi mancare cunoscuta de pe pamant si mancare cereasca pe care nu ati mai vazut-o niciodata. Frumusete de nedescris va fi acest aranjament al mesei.

Masa MEA va fi plina de lumina: lumanari de lumina, sfesnice frumoase cu 7 brate. Copiii MEI vor purta robe de lumina. Ei vor reflecta lumina pentru ca in cer nu exista umbre.

Iacov 1:17: “orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare.”

Voi tine un toast pentru mireasa MEA. Ii voi canta laude pentru ca ea este cea mai frumoasa pentru MINE. Va fi dans si muzica in jur si ne vom veseli.

Mireasa Ma va vedea in toata Gloria MEA pentru ca voi fi orbitor privirii. Frumusetea MEA va straluci si Iubirea MEA se va revarsa si ii va coplesi pe toti participantii. Tatal MEU se va uita cu mare incantare pentru ca va fi mult dans si veselie.

Eu voi dansa cu Mireasa MEA si NOI vom fi UNA. Copiii Mei vor dansa si se vor veseli. Toate inimile vor fi bucuroase. Nimeni nu va fi trist. Aceasta va fi o mare ora si iubire.

Imi voi prezenta mireasa cu un inel. Numele NOASTRE vor fi scrise pe acest inel.

Flori vor fi peste tot de toate culorile: culori noi si culori vechi. Parfumul va umple aerul, parfumuri frumoase. Copiii MEI vor fi cufundati in extaz de toate acestea.

Luca 15:22: “Dar tatăl a zis robilor săi: „Aduceţi repede haina cea mai bună şi îmbrăcaţi-l cu ea; puneţi-i un inel în deget şi încălţăminte în picioare: ingerii MEI vor umple cerul cu dans, cantec si muzica. Instrumente ceresti vor face o muzica frumoasa. Stelele vor striga sarbatorind MIELUL si mireasa SA:

Iov 38:6-7: “Pe ce sunt sprijinite temeliile lui? Sau cine i-a pus piatra din capul unghiului,

atunci când stelele dimineţii izbucneau în cântări de bucurie şi când toţi fiii lui Dumnezeu scoteau strigăte de veselie?”

Toate ostile ceresti se vor aduna si vor canta cantece de lauda la Nunta Mare a Mielului.

Toata lumea va canta cantece de lauda REGELUI, sa vina mireasa SA. S-a pregatit.

Sa inceapa bucuria!

Apocalipsa 19:7: “Să ne bucurăm, să ne înveselim şi să-I dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit.”

MIELUL CARE ia pacatele lumii se uneste cu iubita SA in Sfanta Casatorie. Mare este Numele SAU! Slavit sa fie Numele Sau printre toate cele ceresti pentru ca EL este logodit cu iubita SA si EL i-a castigat inima!

Ioan 1:29: “A doua zi, Ioan a văzut pe Isus venind la el şi a zis: „Iată Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii!”

Copiilor MEI le vor fi aratate de asemena vilele lor: o, fiica ce frumusete, ce splendoare.

Ochii nu au vazut si urechile nu au auzit, ce o asteapta pe glorioasa MEA mireasa care MA iubeste.

1 Corinteni 2:9: “Dar, după cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.”

Fiica, vilele vor fi mai incantatoare decat orice are de oferit pamantul. Nimic nu se poate compara cu maretia lucrurilor care sunt rezervate pentru mireasa MEA. Aceste case vor fi conform gustului si intereselor fiecarui copil. Doua vile nu vor fi la fel. Fiecare este diferita de cealalta.

Ioan 14:2-3: “În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.

Copiii MEI vor fi uimiti de ceea ce vor descoperi in fiecare vila. Toate au detalii care ii vor incanta pe proprietarii lor. Nu este nimic pe pamant care sa descrie ornamentarea si frumusetea acestor incredibile case.

Toate interioarele au surprize unice. Vilele acestea traiesc. Ele duc pe copiii MEI spre locuri frumoase pentru ca copiii MEI sa se bucure si sa le experimenteze. Vom impartasi aceste aventuri impreuna. Vom rade si explora. Entuziasmul nu se va sfarsi niciodata. Vor fi gradini si placeri pe tot parcursul.

Muzica va umple aerul si parfumuri incantatoare. Fiecare casa va fi plina de iubire si rasete. Singuratatea nu va fi niciodata o problema in cer. Eu sunt mereu cu copiii MEI veselindu-ne si bucurandu-ne de compania unuia de a celuilalt.

Psalmul 36:8: “Se satură de belşugul Casei Tale, şi-i adăpi din şuvoiul desfătărilor Tale.”

Iubirea MEA va inconjura fiecare miscare a lor. Rasete, iubire si bucurie sunt recompensele acestor case eterne, bucurie de nedescris, incantare eterna.

Aceasta este numai o particica a lucrurilor care vor veni. Copiii MEI nu pot sa priceapa ce ii asteapta. Nu exista nici o modalitate de a descrie ceea ce ii asteapta cu ajutorul lucrurilor existene pe pamant.

Numai luand parte la aceasta va face posibila o descriere autentica.

Deci copiii MEI, veniti sa va bucurati de incantarile cerului in Imparatia eterna cu case special pregatite cu iubire pentru mireasa MEA.

Psalmul 16:11: “Îmi vei arăta cărarea vieţii; înaintea feţei Tale sunt bucurii nespuse şi desfătări veşnice în dreapta Ta.”

CAPITOLUL 8

Pregatiti-va de rapire

Sa incepem. Acum fiica, in zilele dinaintea rapirii este mult de pregatit. Copiii MEI trebuie sa petreaca timp cu MINE in locul secret, in liniste, timp ca sa MA cunoasca. Am nevoie de atentia si compania lor. Vreau sa le impartasesc Inima MEA. Am nevoie de o predare completa, totala a inimilor lor, a vietilor lor, si atasamentul lor de lume.

Psalmul 91:1: “Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt şi se odihneşte la umbra Celui atotputernic.”

Copiii MEI sunt atasati de lume. Ei cred ca lumea aceasta are totul pentru ei. Aceasta lume este goala si cu inima rece. Fiecare om doar pentru el, nimanui nu-i pasa cu adevarat de ceilalti. A devenit o lume a cainilor care mananca caini. Toata lumea umbla dupa ce poate sa obtina de la altcineva pentru scopurile lor egoiste. Este o lume fara speranta si mizerie. Si copiii MEI tot se mai agata de ea crezand ca mai detine un viitor luminos pentru ei. Sunt fascinati de cei pierduti care promoveaza caile lor pierdute.

Copiii MEI trebuie sa iasa din aceasta aberatie si sa se intoarca la DUMNEZEUL VIU, CREATORUL lor, CARE are toate raspunsurile vietii acesteia si a celei viitoare.

Eu sunt Marele DUMNEZEU al tuturor vietatilor si duhurilor care respira. Eu detin cheia catre viata eterna. Predati-MI MIE totul al vostru inainte sa-MI fac Marea MEA Intrare pe pamant, sa-MI iau nevasta, sa ies si sa permit pamantului sa primeasca ce doreste.

Iov 12:10: “El ţine în mână sufletul a tot ce trăieşte, suflarea oricărui trup omenesc.”

Aceasta este pe punctul de a se intampla. Predarea este necesara ca sa fiti printre mireasa MEA, copiii MEI salvati. Nu este nici o exceptie. Predarea in totalitate permite DUHULUI MEU sa intre in duhul vostru si sa-l reanoiasca, sa va curete inima cu acoperirea Rascumpararii Sangelui MEU si luminarea furnizata prin Cuvantul MEU. Toate acestea sunt necesare sa va salveze sufletul, sa va faca curati fara pata, fara zbarcitura, sa fiti facuti albi si gata pentru indepartarea voastra spre siguranta.

Efeseni 5:25-27: “Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinţească, după ce a curăţat-o prin botezul cu apă prin Cuvânt, ca să înfăţişeze înaintea Lui această Biserică, slăvită, fără pată, fără zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci sfântă şi fără prihană.”

Rugati-va pentru aceasta umplere cu DUHUL SFANT. Puneti-va viata la picioarele Mele, pocaiti-va de pacatele voastre. Incepeti sa postiti in semn de manifestare a regretelor pentru pacatele purtate inaintea MEA , DUMNEZEUL vostru SFANT.

Voia voastra va va duce la distrugere. Este calea cea larga despre care vorbesc Cuvintele MELE – veniti in Voia MEA. Este calea cea ingusta, cararea sigura. Eu va voi duca la ea.

Matei 7:13-14: “Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află.”

Cuvantul MEU va va ghida spre cararea Luminii. Toate celalalte cai duc la distrugerea eterna. Veniti in Lumina MEA, VOIA MEA: dati-MI MIE vietile voastre. Lasati-MA sa va eliberez de pacatul trecut si sa va arat calea care va duce spre libertatea legaturilor pacatului.

Psalmul 119:105: “Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea.”

Pacatele va tin legati. Eu pot sa va eliberez, dar voi trebuie intai sa va predati, sa va pocaiti si sa recunoasteti ca aveti pacate de care vreti sa fiti eliberati si sa o faceti dintr-o inima smerita, sincera. Voi fi incantat sa va eliberez de aceste legaturi ale pacatului si de legaturile care va tin legati. Egal ce va tine prizonieri, Eu va pot elibera.

Nimic nu este imposibil pentru MINE – nimic! Am venit sa-i eliberez pe prizonieri! Voi doar trebuie sa o cereti!

Luca 1:37: „Căci niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere.“

Lasati-MA sa va eliberez de aceasta greutate. Lasati-MA sa ridic amaraciunea si durerea voastra. Lasati-MA sa va usurez mintea si sa va iau poverile. Lasati-MA sa va pregatesc pentru Gloria MEA care vine! Toate acestea sunt ale voastre – predati-va; puneti toate dorintele pamantesti deoparte si veniti la MINE in predare totala. Va voi da pacea care intrece orice pricepere si puteti fi indreptatiti chiar inaintea FETEI MELE. Pot sa va indreptatesc sa stati cu MINE, cu TATAL si cu DUHUL SFANT.

Filipeni 4:7: “Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.”

Aceasta iubire nu poate fi cumparata sau obtinuta. Este gratis – gratis de primit – gratis de cerut. Totusi grabiti-va pentru ca timpul este limitat, timpul venirii MELE se apropie. Nu intarziati. Acum este ora sa va spalati in Sangele Meu si sa va pregatiti.

1 Ioan 1:7: “Dar dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţă de orice păcat.”

Haide sa incepem, fiica. Astazi vreau sa discut ora pentru cei lasati in urma.

In ora dupa rapire, lumea nu va mai fi la fel. Vor fi mari framantari peste tot. Lumea nu va mai arata la fel. Teroarea va asalta lumea. Copiii Mei caldicei vor sti ce s-a intamplat si se vor inspaimanta, mare spaima va lovi inimile lor.

Lumea nu va functiona normal. Nici peisajele nu vor arata la fel. Vor fi incendii si calamitati peste tot. Oamneii vor fi neajutorati la gloatele de oamnei care vor cauata oameni de la care sa cerseasca si pe care sa-i jefuiasca. Nu vor fi autoritati care sa-i ajute pe oameni pentru ca totul va fi in haos.

Multi isi vor pierde vietile pentru ca distrugere brusca va veni pe pamant. Multe locuri pe pamant nu vor mai arata niciodata la fel pentru ca multi oameni vor pieri dintr-o data.

1 Tesaloniceni: “Când vor zice: „Pace şi linişte!”, atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşterii peste femeia însărcinată; şi nu va fi chip de scăpare.”

Panica se va instala in toate colturile pamantului. Nu va fi nici un loc unde sa cauti usurare. Mancarea se va diminua pana la disparitie. Va fi disperare peste tot. Va continua asa o perioada pana anti-cristul va aparea si va pune lumea sub controlul lui.

La inceput, va parea o usurare oamenilor care sunt ahtiati sa vada din nou o forma de normalitate, dar usurarea pe care o aduce, va aduce moarte multora. Cei care refuza sa se supuna sistemului sau vor fi executati si multi chiar chinuiti si torturati.

Refuzand sa faci parte din sistemul lui nu va fi placut pentru ca nu va fi tolerant cu nimeni. El este rau pana in sambure. Va supune tot pamantul sub tirania lui. Toate tinuturile se vor pleca sub controlul lui din disperare sa gaseasca usurare din haosul lasat de rapire.

Aceasta va fi cea mai intunecata zi a omenirii. Multi se vor sinucide cautand usurare. Aceasta nu este solutia MEA deci sa nu fie considerata ca fiind una.

Anticristul va insufla marca bestiei oamenilor, ca o modalitate de control. Refuzarea semnului va aduce sentinta la moarte. Nu vor fi exceptii.

Apocalipsa 13:16-17: “Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.”

Apocalipsa 14:11: “Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei şi oricine primeşte semnul numelui ei!”

Multi din ucenicii MEI caldicei vor intelege atunci pretul pe care trebuie sa-l plateasca ca sa vina in Imparatia MEA. Asa de multi nu se vor preda anti-cristului si asa de multi vor muri pentru credinta lor. Va fi un numar mare.

Pentru anti-crist nu va conta cati vor muri. Pofta lui de putere si control va pune stapanire asupra inimii lui. Nu se va preocupa de cati isi vor pierde vietile. Va fi o zi neagra pentru cei care marturisesc Numele MEU. Numele MEU va aduce multora sentinta la moarte. Numele MEU va intampina opozitie pentru sistemul anti-crist si ei vor eradica pe toti cei care MA vor promova pe MINE si Caile Mele.

Ce ora intunecata se apropie, copii. Au mai fost ore intunecate pe pamant in trecut dar niciodata asa de intunecate ca cea care vine. Nu va fi un loc placut pentru nici o femeie insarcinata. Intunecimea va domni. Aceasta va intampina biserica MEA caldicica.

Biserici caldicele se vor intoarce la MINE in numar mare. Oamenii Ma vor cauta cum nu M-au cautat niciodata inainte. Eu voi fi desigur cu ei dar ei tot va mai trebui sa treaca prin vremuri grele. Familii vor fi despartite si tristetea va rezulta. Aceasta pentru ca copiii MEI si-au ingreunat inimile si au ramas intepeniti de ceafa la multele MELE avertizari. Toate acestea ar putea fi evitate daca copiii Mei ar veni la MINE, ar stiga intr-o pocainta umila a inimii, Mi-ar cauta Fata, ar invata sa Ma cunoasca strans. Alergati in bratele MELE deschise. Va voi arata Adevarul despre ora intoarcerii MELE apropiate si cum sa se pregateasca ca mireasa.

Veniti copii. Fugiti, astept sa va salvez de la toate acestea. Eu sunt SALVATORUL cel Mare. Dorinta MEA este sa va salvez. Ne este nevoie sa ramana nimeni in urma. Este loc pentru toti cei ce vin si isi pun vietile la picioarele Mele. Pretind predare a intregii voastre finite si pocainta pacatelor voastre. Nu va pacaliti caci NU este alta cale. Lasati-MA sa va aduc alinare de aceasta ora care vine! Haideti sa incepem din nou. Copiii MEI cred ca au multi ani in viitor. Ei nu inteleg ca Mi-am pierdut toleranta cu lumea aceasta.

Copiii MEI sunt prea prinsi de lume ca sa vada cat de indepartata este lumea de Adevarul MEU si ce EU, DUMNEZEU reprezint. Chiar si bisericile lor sunt departe de Cuvintele MELE, Adevarul MEU, Cartea MEA.

Conducatorii turmei MELE sunt prinsi in activitati lumesti si ei fac munca MEA ca sa-i satisfaca pe ei. Ei nu mai au sau nu mai urmeaza o iubire pura pentru MINE. Ei urmeaza averea, faima, credibilitatea celor din jurul lor si cred ca EU ii binecuvantez.

Ei cred ca un numar larg de aomeni in bisericile lor au succes si ca EU sunt incantat. Eu sunt multumit doar cand conducatorii MEI ii pun pe copiii MEI sa MA caute pe Mine intai in toate caile lor si sa mearga cu MINE intr-o relatie stransa. Foarte putini invata acestea pentru ca nu le gadila urechile la multi pe care ei vor sa-i atraga in cladirile lor. Multi aduc bani si banii ii fac pe toti fericiti, dar Imparatia MEA nu este despre bogatii, in aceasta viata.

Luca 16:13: “Nicio slugă nu poate sluji la doi stăpâni; căci sau va urî pe unul, şi va iubi pe celălalt sau va ţine numai la unul, şi va nesocoti pe celălalt. Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.”

Aceasta este o ora intunecata si se intuneca pe zi ce trece mai mult, cu toate acestea conducatorii MEI ascund acest adevar de turma MEA. Il ascund si aduc numai cuvinte de bucurie si veselie. Turmele MELE sunt inselate si nu sunt pregatite. Ei cred ca totul este in regula si contiuna ca intotdeauna.

Ce cuvinte de avertizare i-ar trezi? Ce trebuie sa mai auda ca sa creada ca, Cartea MEA le-a pus in fata tot adevarul, cu toate acestea nimeni nu aude, nimeni nu crede.

Ce trebuie spus, ca biserica sa ia seama de avertismente si sa se descotoroseasca de obsesiile ei cu lucrurile lumii si sa vegheze si sa se pregateasca?

Osea 4:6: “Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă. Fiindcă ai lepădat cunoştinţa, şi Eu te voi lepăda şi nu-Mi vei mai fi preot. Fiindcă ai uitat Legea Dumnezeului tău, voi uita şi Eu pe copiii tăi!”

Ei sunt slabi si dusi in eroare. Timpul trece si biserica ramane foarte multumita de sine ca si cum totul ar fi in ordine. Cat de inselata si caldicica este biserica. Cat de tocit este modul ei de a MA urma pe MINE si tot ce reprezint. Daca biserica M-ar urma strans, atunci nici unul din avertismentele MELE nu ar veni in mod surprinzator la ei si ei le-ar lua in seama din toata inima.

Aceasta este o oră de întuneric mare pentru biserici. Putini se ridica si iau seama. Foarte putini merg in Legile si Caile MELE. Harul nu este dat celor care traiesc de buna voie rebeli si fara sa se pocaiasca. Puteti sa stingeti si mahni pe DUHUL MEU SFANT si atunci ce fa ci tu o, biserica?

Efeseni 4:30: “Să nu întristaţi pe Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, prin care aţi fost pecetluiţi pentru ziua răscumpărării.ci tu o, biserica?”

Il goniti afara pe DUHUL MEU din cladirile voastre frumoase pentru ca EL este prea extrem pentru gustul vostru – EU si DUHUL MEU suntem UNA. La cine va rugati daca l-ati exclus pe DUHUL MEU si miscarea DUHULUI MEU din prezenta voastra? La cine va inchinati? La idoli va inchinati!

Fapte 7:51. “Oameni tari la cerbice, netăiaţi împrejur cu inima şi cu urechile! Voi totdeauna vă împotriviţi Duhului Sfânt. Cum au făcut părinţii voştri, aşa faceţi şi voi.”

Ati creat voi insiva un dumnezeu cu mainile voastre, un dumnezeu care se potriveste cu placerile si dorintele voastre lumesti, dar nu este DUMNEZEUL CEL ADEVARAT si VIU. Este doar un idol. Voi credeti ca oamenii din trecut care se inchinau la statui de aur erau scandalosi. Voi nu sunteti mai altfel!

Veniti la MINE biserici in umila pocainta si va voi curata sufletele. Va voi ierta ca l-ati urmat pe mamona si ca v-ati indepartat de MINE. Tanjesc sa va aduc inapoi la MINE.

Lasati-Ma sa va revigorez si sa va aduc pacea si sa va indreptatesc fata de DUMNEZEUL vostru.

Marcu 8:36: “Şi ce foloseşte unui om să câştige toată lumea, dacă îşi pierde sufletul?”

Ca atare esti departe de MINE si de caile MELE. Aceasta nu o voi binecuvanta. Va rog, intoarceti-va la MINE o, biserici pierdute! Mai astept inca putin. Amanarea nu este o optiune. Stati treji si luati seama la acest avertisment. Actionati! Sunt multe vieti in joc!

2 Timotei 4:3-4: “Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite.

Leave a comment and / or appreciate the article!



CLICK HERE :»
http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen