Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Samstag, 23. Juni 2012

Motivele care nu ma lasă să fiu un(o) pocăit(ă)!

Motivele care nu ma lasă să fiu un(o) pocăit(ă)!

Un îndemn pentru păstorii şi profesorii de culte creştine de azi!

1. Maleahi2.1-17.1. Acum, catre voi se indreapta porunca aceasta, preotilor!

2. Daca nu veti asculta, daca nu va veti pune inima ca sa dati slava Numelui Meu, zice Domnul ostirilor, voi arunca in voi blestemul si voi blestema binecuvantarile voastre; da, le-am si blestemat, pentru ca n-aveti pe inima porunca Mea..Amin!

Răul trebuie rezolvat de la rădăcină din biserică şi e nevoie de mult curaj şi Har de la Isus căci acolo se pregăteşte sufletul pentru rai sau iad, că trupul îl îngrijesc parinţii de corp şi restul, dar sufletul trebuie să îl pregatească păstorii , popii,evangheliştii!

Trebuie să luptăm cu toată forţa Duhului Sfânt contra păcatului ,căci MÂNDRIA ,FALA ,NEASCULTAREA DE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, vor fi aspru pedepsite,E PĂCAT şi iadul e înfiorător şi veşnic pentru cei neascultători,femeia a adus păcatul în lume şi văd că tot ea este şi azi la putere şi încurajează păcatul tot mai mult în biserici şi adunări, femeia cea neascultătoare ca Eva şi Izabela, vor merge în iad că din cauza lor bisericiile sunt aşa cum sunt, idolatre şi păgâne,au ajuns nişte case de modă şi programe festive ,nu creştine.Dacă a ajuns femeia să bată toba pe altarele din biserici, imbrăcată în pantalonii!!!! e urâciunea pustiiiri în biserici ,Diavolul încurajează aşa ceva nu Dumnezeu!!!

Dumnezeu nu a iubit-o pe Izabela şi nu a trecut-o cu vederea că a judecat-o şi a dat-o să o mănânce câinii, dar l-a iubit pe Ilie care a urât-o pe Izabela şi i-a zis în faţă păcatului pe nume şi pentru aceasta a fost ridicat la cer, iar Duhul lui este pe pământ şi azi ,în Mireasa Lui Dumnezeu, deci grijă mare pe cine iubiţi şi pe cine urâţi.

Nu e păcat să vorbeşti despre păcatele oameniilor , dar e mare păcat să taci şi să nu te rogi Domnului şi să îi spui păcătosului în faţă ,cănd vezi păcatul chiar cu ochii tăi în biserică ,de aceea mulţi păstori şi popi sunteţi orbiţi că aţi tăcut în loc să vorbiţi despre păcat.(Ezech.3.18)(1 Ioan 4.6)(Ieremia 12),1Cor.5.1-13

Dacă fetele creştine de azi ( nu vorbesc de cele de afară din lume )ci chiar pe “botezatele voastre ” din toate cultele de azi din România ,arată ca din reviste de modă şi sunt un prilej de păcătuire pentru mulţi creştini şi pietre de poticniri pentru mulţi pocăiţii adevăraţi !!!.E grav ...Dumnezeu nu Îşi mai are plăcerea acolo în aceea biserică şi priveşte de sus cu mânie la tot ce faceţi voi acolo.Şi să vă spun de ce? !!Pentru că ,pastorii nu predică păcatul pe nume ,spuneţi cu curaj la fetele şi femeile care le păstoriţi şi învăţaţi la cursuri că-i păcat, să umble cu pantaloni,cu freze moderne şi despletite ,cu tocuri,cu fuste mulate şi scurte ,machiate, rujate şi mai ales la baptiste şi penticostalii de azi,unde se predică Evanghelia şi nu umblă numai la biserică ci şi pe stradă sunt exact ca şi curvele din lume , că chiar pocăitele voastre din culte sunt cele mai provocatoare fete ,acolo-i cuibul de vipere care zicea Domnul Isus,sunt nişte făţarnice(i) şi sunt cei mai liberi creştini,sunt exact ca cele din lume dar cu un păcat mult mai mare ,că s-au botezat şi au facut un legământ cu Domnul,cei din lume nu au păcat mare că nu sunt botezaţi Nou Testamentar,dar ele sau ei ce scuze o să aibă la Judecata de Apoi ?!!Vai de ele,ei şi de voi dacă aşa îi învăţaţi la cursuri şi la ora tineret dacă le spuneţi că aşa ceva nu e păcat ,că nu scrie în Biblie ,şi vai de noi dacă tăcem şi îi vedem că ard în iad de răi ce sunt şi obraznici ,măcar noi să ne facem datoria şi să le zicem fie că ascultă, fie că nu ascultă e alegerea lor dar eu una aş vrea să piară de tot din biserici ,moda şi imoralitate fetelor şi a băieţilor, minciuna etc.şi aş da Diploma numai pentru ca vestitorii Evangheliei Lui Hristos să aibă moralitate şi un caracter creştin de modă veche, OPRIŢI-VĂ DIN FAPTELE DIAVOLULUI e timpul să introducem în biserici ca lideri spiritual numai creştini morali practicanţi,dar din păcate nu există aşa ceva, ci doar o mulţime de deştepţi ,obraznici,e ,nerespectoşi şi foarte păcătoşi la vorbe şi fapte şi pentru voi pastorii de azi care sunteţi unii şi afemeiaţi că încurajaţi moda fetelor şi nelegiurea lor în biserici ,totul e OK?!1 Cor 6.9

Vă intreb de ce nu le învăţaţi la ora de tineret şi la studiile religioase moralitatea creştiniilor 1 Cor.6.9. Nu stiti ca cei nedrepti nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu? Nu va inselati in privinta aceasta: nici curvarii, nici inchinatorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomitii,

10. nici hotii, nici cei lacomi, nici betivii, nici defaimatorii, nici hraparetii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.

11. Si asa erati unii din voi! Dar ati fost spalati, ati fost sfintiti, ati fost socotiti neprihaniti, in Numele Domnului Isus Hristos si prin Duhul Dumnezeului nostru.

12. Toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nimic nu trebuie sa puna stapanire pe mine. Amin!

SĂ ÎI CONVINGEŢI CU SCRIPTURA SĂ PUNĂ ÎN PRACTICĂ MORALITATEA CREŞTINIILOR DE ALTĂDATĂ care constă în ţinută de haine şi comportament decent ,să aibă puţin respect de cei mai pocăţi ca ei şi de Isus Hristos, le-aţi dat site-uri şi lucrări pe site-uri la toate imoralele si nelegiuitele voastre obraznice şi spurcate şi scot pocăiţii afară că nu le convine să le spună adevărul !!

2. Puneţi pocăiţii adevăraţi la treabă, nu pe nelegiutele şi urâciuniile cu pantaloni ,fiţoasele de bani gata ,obraznicele şi încrezutele voastre că exemplu lor e imoral ,ca de păgâne, sunt pline bisericiile de pocăite serioase dar nebăgate în seamă .Şi atunci undei dreptatea? voi o aruncaţi singuri la gunoi şi alegeţi nedreptatea .

DUMNEZEU VĂ V-A JUDECA DREPT ŞI VA FI ASPRU CU VOI ,NU CU NOI CĂ SPUNEM ADEVĂRUL.Priviţii ce scrie în Biblie vouă astora ce predicaţi cică.. "adevărul".

  • Departeaza-te de faradelege si nu lasa nedreptatea sa locuiasca in cortul tau. (Iov.11:14)
  • Ascultati-ma dar, oameni priceputi! Departe de Dumnezeu nedreptatea, departe de Cel Atotputernic faradelegea! (Iov.34:10)
  • Cel ce trimite o solie printr-un nebun isi taie singur picioarele si bea nedreptatea. - (Prov.26:6)

Vă spun eu la unii de ce aţi scos dreptatea din biserici şi adunări! ,pentru că vă e frică să le ziceţi ca să nu vă pierdeţi posturiile de păstori,scaunele profesorale etc.pentru că nu vă lasă cultul vostru ,că nici o fată de bani gata nu acceptă să vină cuvincioasă şi evlaviosă în biserică ,vă este frică că vă dau afară părinţii lor şi cei mari hapsânii de membrii , de pe posturi, unii de păstori ,alţii de profesori,dar vă spun unii au fost chiar bătuţi că le-a zis părinţilor ca fata lor vine provocatoare la biserică sau la şcoală,nu vă frică decât de Dumnezeu şi aveţi mare grijă ce îi învăţaţi , măcar voi care sunteţi în drept spune-ţile că nu vor intra în Impăraţia Lui Dumnezeu şi sunt nişte mincinoase s-au mincinoşi făţarnici că sunt fiii diavolului dacă nu ascultă de voi,facând faptele nicolaiţiilor şi să nu se mai creadă mai înţlepte ca Isus Hristos, că nu le ţine fenta cu Isus şi că la Judecată pică examenul de trecere în Împărăţia Cerului.Romani14.12-13.

Eu nu judec ,dar vorbesc că nu mie frică că nu am scaun să cad sau funcţie s-o pierd, dar ştiu că judecata Lui Isus v-a fi aspră şi foarte dreaptă ,fără nici un drept de apel la avocat acolo nu mai fac ele fiţe şi nu se mai dau mari dive şi dacă cineva mă ascultă va fi bine iar cine nu… să nu zică că nu a ştiut.

Domnul să vă lumineze în acest caz până nu e prea târziu! 2. Iacov 2.1-24

3. E opinia mea şi lupt de ani de zile cu aceste sfaturi pentru femei şi fete care se dau mari pe site-ri creştine şi mă dau afară fiţoasele de adm. şi mie milă de ele şi de tinerii de azi că nu le zice nimeni adevărul din rândul celor ce îi învaţă ,dar Domnul mă întăreşte să vă scriu eu şi aici pe site ,chiar dacă mă daţi afară, Dumnezeu vede TOT ,că e adevărul confirmat cu scriptura ,doar că bisericiile de azi şi mai ales acolo unde se practică Botezul NouTestamentar la culte totul e făţărnicie şi ascund adevărul şi au ajuns” case de rătăcire “nu de zidire spirituală şi vor fi aspru judecate, căci este scris .1 Petru 4.17,1 Cor.6.2

4. Şi tinerii de azi dacă nu iau ce citesc în serios ,Biblia şi nu o împlinesc ,PIERD MÎNTUIREA şi sunt duşi în rătăcire şi lasaţi să meargă în iad .(Romani 6.1-23).

Căci tinerii creştini din adunări care mor în păcate ascultînd muzica draciilor,vizionând filme porno şi de groază etc.,facănd bişniţă,merg la ştrand se dezbracă în public, râd ,ştiaţi ca râsul omului înseamnă BATJOCURĂ ?e Diavolul care batjocoreşte pe celălat om ?, Râsul e păcat ,diavolul răde de cei ce ascultă de el ,căci Dumnezeu e serios şi sfănt şi avem voie doar să zâmbim şi să ne bucurăm în noi, dar nu râzând ca păcătoşii batjocoritori,ca filisteanul care a râs de David şi a murit infrânt .Pocăiţii adevăraţi nu râd de alţii ,căci ei nu batjocoresc Duhul Harului, ei râd de bucurie doar când sunt batjocoriţi .(Evrei10.29) ( 2 Cronici .36.1).

Ştiţi ce înseamna lăcomia şi mândria?!!!păcate de neiertat ,dacă nu te laşi de ele până în clipa morţii tale după moarte vei plăti direct la judecată şi cu Dumnezeu nu-I de jucat de aceea vă spun terminaţi cu joaca până nu e prea târziu şi începeţi să Îl luaţi pe DUMNEZEU ÎN SERIOS ,IADUL EXISTĂ ŞI PENTRU BOTEZAŢI ŞI PENTRU NEBOTEZAŢI ,EL ESTE PREGĂTIT DE DUMNEZEU PENTRU DIAVOL ŞI ÎNGERII LUI CÂT ŞI PENTRU CEI NEASCULTĂTORI ŞI PĂCĂTOŞI. Nu legea şi faptele ne mântuie ,ci noi prin credinţă facem faptele neprihănirii.

(Romani 9.1-33)

5. Tot ce v-am scris sunt lucruriile pe care Duhul Sfânt m-a învaţat pe mine şi l-am lăsat să îmi schimbe viaţa şi eu am greşit la fel ca unii din voi poate şi mai mult dar de şase ani Domnul mă călăuzeşte în Cuvânt îmi arată tot ce găndesc cănd ceva mă frământă BIBLIA SE DESCHIDE EXACT ACOLO,Dumnezeu ne vorbeşte şi ne arată tot ce vrem din Scriptură dacă noi vrem şi Îl cautăm sincer, acum nu mai pot să fac ce făceam înainte, deci credeţi că ce vă spun am experimentat direct cu Dumnezeu şi El m-a învăţat s-o rup cu păgânătatea şi să trăiesc altfel m-a mustrat de multe ori că nu eram aşa cum vrea Dumnezeu şi eu cea care vă vorbesc L-am văzut pe Domnul şi în vedenie şi în vise,E viu trăieşte şi ne veghează dar nu ne obligă,L-am văzut pentru că sunt curată cu inima şi vreau să Îl vedeţi şi voi ca mine cum Plânge pentru noi toţi şi cred că nu vă mai convine să fiţi împotrivitori şi L-aţi iubii sincer .(Matei 5.8),(Evrei 12.14),(Tit 2.1-15) .

Dumnezeu să ne ajute să ne pocăim 100% cu toată inima noastră ÎN CURĂŢIE DE INIMĂ să slujim Domnului.Amin!

(va urma)

Leave a comment and / or appreciate the article!




CLICK HERE :» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen