Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 23. September 2012

Un drum lung fără Dumnezeu

Un drum lung fără Dumnezeu

Să se lase cel rău de calea lui... să se întoarcă la Domnul care va avea milă de el...
Isaia 55.7
Este posibil să trăieşti fără Dumnezeu – şi chiar să duci o viaţă foarte cinstită. Dar orice ar afirma un astfel de om, el nu va fi niciodată într-adevăr fericit.
Este posibil să mori fără Dumnezeu – poate chiar o moarte fără dureri. Asaf, psalmistul, îi invidia pe cei mândri şi nesocotiţi, pentru că ei nu aveau parte de suferinţe când mureau. Dar când a privit lucrurile din punctul de vedere al lui Dumnezeu, a trebuit să corecteze această sentinţă luată în pripă: „Iată că cei ce se depărtează de Tine, pier.“
Este posibil să învii cândva, fără să aparţii lui Hristos. Cine a murit ca creştin salvat de Mântuitorul, va învia pentru viaţa veşnică. Dar cine a murit în păcatele sale, va învia mai târziu pentru a da socoteală de viaţa sa în faţa marelui Judecător.
Este posibil să păşeşti cu păcatele tale în faţa lui Dumnezeu, dar atunci Judecătorul cel sfânt va da o sentinţă dreaptă, condamnându-te.
Deci, este posibil să mergi o cale lungă fără Dumnezeu: să trăieşti, să mori, să învii şi să apari înaintea scaunului de judecată al lui Dumnezeu. O cale lungă care duce departe de Dumnezeu! Alege totuşi calea cea bună!
http://christliche-radiosender.blogspot.com/
http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/
https://www.facebook.com/RadioVoceaEvanghelieiGermania
https://twitter.com/MegaPowerDany

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen