Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 30. September 2012

Au avut solutii de fiecare data.

Au avut solutii de fiecare data.
 

Dar au auzit cu urechile lor pe Isus zicandu-le ca El este Usa, si in loc sa dea buzna si sa intre pe aceasta Usa a mantuiri, stiti ce au facut?.; Au trimis aprozi ca sa inchida aceasta Usa. Au mers intaia data aprozi ca sa inchida aceasta Usa si s-au razgandit, auzind ca Usa va pleca in curand din aceasta lume, insa la insistentele preotilor si ajutati de Iuda, in noaptea cea mai sumbra din istoria omenirii, Isus a fost prins, Usa avea ca sa fie inchisa pentru putin timp. A fost inchisa doar pentru trei zile.  Pentru ca aceasta Usa a fost din nou deschisa dupa invierea din morti, atunci cind au fost zdrobite pentru totdeauna pecetile care s-au incumetat sa inchida pentru putina vreme aceasta Usa. Iar in Apocalipsa, biserici din Filadelfia ii este comfirmat faptul ca nimeni nu va mai putea inchide aceasta Usa. "Stiu faptele tale: iata, ti-am pus inainte o usa deschisa pe care nimeni n-o poate inchide, caci ai putina putere, si ai pazit Cuvantul Meu si n-ai tagaduit Numele Meu. (Apoc.3:8)
Apoi au auzit de Isus ca El este piatra de care proroceau prorocii, o Piatra incercata, o piatra de ajutor, dar si aici au gasit rapid solutia carturari vremii de impreuna cu preoti cei mai de seama, au imbracat haine de zidarii si intentionat au tot dat la o parte din calea lor aceasta Piatra, iar la urma au hotarat ca aceasta Piatra merita sa fie lepadata, si au lepadat-o, dar au lepadat-o doar pentru putin. Fiindca dupa trei zile aceasta Piatra Si-a primit un loc bine meritat, a primit locul din Capul unghiului cladirii. Acolo cel mai mare Zidar si mester, Dumnezeu, a hotarat ca sa aseze pentru totdeauna aceasta Piatra . Iar zidari au avut ca sa guste dezamagirea cand dupa Ziua Cinzecimii, un pescar plin de Duhul Sfant le-a adus acest mesaj (Fapte 4:11).
Apoi au auzit de Isus ca El este Pastorul cel bun, Pastorul care Isi paste oitele in pasuni verzi, si apoi le duce la ape de odihna. Pastorul care ii gata ca Sa isi de-a viata pentru oile Lui. Si atunci au hotarat cei  mari ai vremi de atunci , ca este timpul ca sa bata pe acest Pastor, si sa imprastie toate oile turmei. Si au reusit, au prins Pastorul si oile le-au imprastiat . Dar nu pentru mult timp, doar pentru trei zile. Fiindca dupa trei zile Isus avea ca sa fie declarat Marele Pastor si Episcop al sufletelor noastre, Pastorul care Isi va pastori turma dincolo de galaxiile ce se vad si nu se vad, asa ne arata cartea Apocalipsei..."Caci Mielul, care sta in mijlocul scaunului de domnie, va fi Pastorul lor, ii va duce la izvoarele apelor vietii, si Dumnezeu va sterge orice lacrima din ochii lor." (Apoc.7:17).
 Au auzit despre Isus, ca este Fiul lui Dumnezeu, si atunci s-au gandit ei ca mostenirea ar putea fi a lor, daca vor omori pe Fiul Omului. Asa s-a facut ca la aparitia Fiului in vie, vierii au pus mana pe El si l-au batut, apoi l-au scos afara din vie si l-au omorat, au reusit sa puna mana pe mostenire doar pentru putin timp, doar pentru trei zile, fiindca dupa trei zile Fiul a fost inviat din morti, si a pus din nou mana pe mostenirea Lui, iar acuma Ii aproape ca Sa Isi imparta mostenirea cu aceia care sunt ziditi sufleteste prin Cuvantul harului Sau ( Fapte 20:32), Biserica cea sfanta si curata, Biserica nascuta in Ziua Cinzecimii.
Au auzit despre Isus ca este Mielul Lui Dumnezeu, si atunci si-au pregatit cutitele ca sa il injunghie, au aparut macelarii, insa nu stiau ca injunghiind acest Miel, aveau ca sa aduca asupra omenirii o hotarare de iertare. Acest sange curs din acest Miel, Isus Hristos, avea ca sa faca ispasirea pacatelor noastre. Va intreb credeti ca l-au putut impiedeca pe Dumnezeu macelarii vremurilor de atunci ca Dumnezeu Sa nu isi poata duca la indeplinire planul Lui.?. Nicidecum. Din contra, valoarea o are Mielul si nu macelari. Iar Mielul dupa trei zile in care a vazut si a cunoscut ce inseamna moartea, acum sade in mijlocul Scaunului de domnie si inca mai mijloceste pentru noi.
 Au auzit despre Isus ca El este Imparat, si atunci i-au pregatit cununa de spinii, l-au batjocorit si L-au rastignit, dar Isus nu Si-a pierdut valoarea de Imparat, chiar si atunci cind indura ocarile si batjocorile neamului Sau, Isus a ramas si va ramane un Imparat vesnic, dar ei vor avea o trista amintire, ca au reusit doar pentru putin pe capul acestui Imparat sa puna o cununa, o impletitura de spini in loc de aur si rubine. Dar Tatal, Dumnezeu I-a incununat Capul cu multe cununi imparatesti, ca sa demonstreze in cele mai mici detalii ca din Isus, pentru Isus, si prin Isus sunt toate lucrurile.
""11. Apoi am vazut cerul deschis, si iata ca s-a aratat un cal alb! Cel ce statea pe el se cheama "Cel credincios - si "Cel adevarat", si El judeca si Se lupta cu dreptate.
12. Ochii Lui erau ca para focului; capul il avea incununat cu multe cununi imparatesti si purta un nume scris pe care nimeni nu-l stie, decat numai El singur.
13. Era imbracat cu o haina inmuiata in sange. Numele Lui este: "Cuvantul lui Dumnezeu."
14. Ostile din cer Il urmau calare pe cai albi, imbracate cu in subtire, alb si curat.
15. Din gura Lui iesea o sabie ascutita, ca sa loveasca neamurile cu ea, pe care le va carmui cu un toiag de fier. Si va calca cu picioarele teascul vinului maniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu.
16. Pe haina si pe coapsa avea scris numele acesta: "Imparatul imparatilor si Domnul domnilor." Apocalipsa 19.""
De fiecare data au gasit solutii care sa le convina lor. De fiecare data si noi gasim solutii care sa ne convina desi citim in Scripturi felul in care noi trebuie sa alergam, totusi nu numai ca nu alergam dupa invatatura apostolilor, dar de multe ori suntem si gata ca sa prigonim pe aceia care vor sa se intoarca din nou la temelia pusa de apostolii.
Au avut solutii de fiecare data , insa ce solutie vor avea cand vor vedea pe Acela pe care l-au strapuns?
Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi Il va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pamantului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin. (Apoc.1:7)
 De multe ori cautand solutii risti sa impiedeci pe Dumnezeu ca Sa lucreze in viata ta. Poate ca ar fi timpul sa il cautam pe Dumnezeu cu o inima curata si neprefacuta atat fata de El cat si fata de aproapele nostru, cu atat mai mult pentru fratii nostri.
Cand in viata ta ai sa ajungi in criza de solutii, totusi tu mai ai o sansa. Si sansa ta va fi mult mai mare fara de solutiile pe care tu le poti gasi . Sansa ta si sansa mea este ca Dumnezeu sa ne lumineze inimile si mintile noastre ca sa putem pricepe nadejdea chemari noastre si cu mintile luminate si cu inimile deschise sa putem implinii Cuvantul Lui Dumnezeu in tot timpul.

http://christliche-radiosender.blogspot.com/
http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/
http://www.facebook.com/megapower1976
https://twitter.com/MegaPowerDany

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen