Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 23. September 2012

Dincolo...cerul e mereu albastru. Soarele bland si zambitor se dezmierda printre norii jucausi ce-l inconjurau.

Dincolo...cerul e mereu albastru.


Soarele bland si zambitor se dezmierda printre norii jucausi ce-l inconjurau..era o zi splendida si ma gandeam in sinea mea: " Inca un dar din partea Creatorului...inca o sansa de-a ma apropia mai mult de El."
Vara trecea parca prea usor pe langa mine...vroiam sa ma bucur mereu de compania valurilor de caldura si a bucuriei nespunse ce-o simteam in timpul verii.
Aveam multe vise pe atunci...ce le tineam strans la piept...dar nu aveam timp pentru ele cu exceptia unuia singur: ISUS. Imi doream atat de mult sa pasesc pe drumul ce duce Acasa...iar felinarul iubirii Lui ma calauzea negresit. 
Intr-un sfarsit m-am hotarat sa-mi petrec macar un ceas din zi in parcul de langa casa. Mi-am luat cu mine cea mai pretioasa comoara a inimii mele si m-am asezat pe iarba verde si proaspata din jurul meu. Incepusem sa citesc:  
"1. Cînd a văzut Isus noroadele, S'a suit pe munte; şi dupăce a şezut jos, ucenicii Lui s'au apropiat de El.
2.Apoi a început să vorbească şi să-i înveţe astfel:
3.Ferice de cei săraci în duh, căci a lor este Împărăţia cerurilor!
4.Ferice de ceice plîng, căci ei vor fi mîngîiaţi!
5.Ferice de cei blînzi, căci ei vor moşteni pămîntul!
6.Ferice de cei flămînzi şi însetaţi după neprihănire, căci ei vor fi săturaţi!
7.Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!
8.Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!
9.Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor  fi chemaţi fii ai lui Dumnezeu!
10.Ferice de cei prigoniţi din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăţia cerurilor!
11.Ferice va fi de voi cînd, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni, şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră!
12.Bucuraţi-vă şi veseliţi-vă, pentrucă răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe proorocii, cari au fost înainte de voi."
 
Fara sa-mi dau seama siroaie de lacrimi cadeau pe fata mea. Aplecand capul in jos am zarit printre lacrimi cuvintele de pe bratara ce-o purtam la mana de atata timp: "POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTE!" Filipeni 4:13 
Mi-am ridicat privirea de jos si mi-am indreptat ochii umezi dar veseli spre cer..mi-am adus aminte dintr-o data cuvintele ce le-am auzit candva undeva.."Dincolo...cerul e mereu albastru."
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen