Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 23. September 2012

Mă voi scula, mă voi duce la tatăl meu şi-i voi zice: „Tată, am păcătuit împotriva cerului şi împotriva ta.“ Luca 15.18

Mă voi scula, mă voi duce la tatăl meu şi-i voi zice: „Tată, am păcătuit împotriva cerului şi împotriva ta.“
Luca 15.18

În Scoţia anului 372, nu departe de Glasgow, s-a născut Patrick. Părinţii lui erau nişte creştini serioşi. Din copilărie, părinţii au căutat să-l îndrume pe fiul lor pe calea credinţei. Însă tânărul zburdalnic nu voia să-şi plece urechea la învăţătura cea bună. Când părinţii au plecat în Anglia de astăzi, Patrick a fost răpit de nişte piraţi şi vândut. Asemenea fiului risipitor, Patrick a fost trimis cu porcii la păşune. A petrecut şase ani în sclavie, unde a avut mult de suferit.
Dumnezeu însă s-a folosit de acele încercări grele pentru a-l face pe Patrick să se gândească serios. Singur pe acele câmpii, fără niciun ajutor religios, Duhul lui Dumnezeu a lucrat în inima sa. În timp ce aducerea aminte a faptelor sale rele îl tulbura, venindu-i în gând anii copilăriei şi-a adus aminte de duioasele cuvinte ale mamei şi de versetele din Biblie unde era vorba despre Mântuitorul. Dumnezeu, care este plin de har faţă de păcătosul care se pocăieşte, i-a îndreptat privirile spre Mântuitorul, de la care a primit iertarea Sa.
Fiică, fiule, care poate rătăceşti departe de Tatăl ceresc, nu uita că Dumnezeu doreşte întoarcerea ta! Şi lucrul acesta nu suferă amânare. ASTĂZI este ziua mântuirii. Vino la Mântuitorul aşa cum eşti!
http://christliche-radiosender.blogspot.com/
http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/
https://www.facebook.com/RadioVoceaEvanghelieiGermania
https://twitter.com/MegaPowerDany

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen