Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 23. September 2012

Bătăile clopotului ...a pus în inima lor chiar şi gândul veşniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârşit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu. Eclesiastul 3.11

Bătăile clopotului

...a pus în inima lor chiar şi gândul veşniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârşit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu.
Eclesiastul 3.11
Bunica Larisei nu a mai avut nici ea linişte. Gândul veşniciei o frământa mereu. Astfel, şi-a adus aminte că în casă se afla undeva o Biblie. Au căutat amândouă şi au găsit-o. Numaidecât, Larisa a început să citească în Biblie. Interesul ei creştea din zi în zi. A recunoscut repede că este o păcătoasă în faţa lui Dumnezeu şi că după moarte o aşteaptă judecata divină. Dar citind mai departe a înţeles că poate găsi salvare: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică“ (Ioan 3.16).
Larisa a crezut cuvintele Bibliei. Într-o seară a îngenuncheat şi i-a recunoscut Mântuitorului păcatele ei. Astfel, s-a adăpostit în braţele sigure ale Fiului lui Dumnezeu. Din acel ceas, Larisa a fost foarte fericită şi liniştită. Mântuitorul îi luase frica morţii şi îi dăruise pacea sufletească. De acum înainte putea bate clopotul de câte ori trebuia; întristarea Larisei a dispărut pentru totdeauna. Bunica nu a fost prea bătrână şi cititorul nu este prea tânăr să primească pacea sufletească prin credinţa în Mântuitorul. Chiar acum există această posibilitate; mâine poate fi prea târziu, un veşnic prea târziu.


http://christliche-radiosender.blogspot.com/
http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/
https://www.facebook.com/RadioVoceaEvanghelieiGermania
https://twitter.com/MegaPowerDany

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen