Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 23. September 2012

Rugăciunea pentru întreaga familie ...aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Filipeni 4.6

Rugăciunea pentru întreaga familie


...aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri.
Filipeni 4.6
O mamă, crescută după principii creştine, a păstrat obiceiul de a-l pune pe băieţelul ei să spună o rugăciune înainte de culcare: „Doamne Isuse, binecuvântează-l pe tata, binecuvânteaz-o pe mama şi fă din mine un copil cuminte!“ Într-o seară, după rugăciune, copilul o întrebă pe mama lui: „Te rogi şi tu?“ – „Da, câteodată.“ – „Iar tata?“ – „Nu ştiu, cred că nu.“ – „Dar, mamă“, replică micuţul, „un băieţel ca mine nu se poate ruga pentru întreaga familie. Şi voi trebuie să mă ajutaţi.“
Aceste cuvinte simple au pătruns în inima mamei. De atunci a început şi ea să se roage, iar mai târziu a preluat această lucrare în cadrul familiei şi soţul ei.
S-a spus că rugăciunea este respiraţia sufletului, un contact permanent cu cerul, unde sunt adevăratele interese ale creştinului. Conţinutul rugăciunii este la fel de diferit ca nevoile noastre. Forma sa poate consta în laudă, mulţumire, rugăminte, câteodată un strigăt după ajutor sau o rugăciune stăruitoare. Să ne rugăm când suntem singuri, în cercul familiei sau împreună cu alţi creştini! Dumnezeu apreciază rugăciunile noastre, pentru că ele sunt expresia încrederii noastre depline în El. Dumnezeu ascultă rugăciunile şi răspunde la ele aşa cum consideră El că este bine şi la timpul Său.


http://christliche-radiosender.blogspot.com/
http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/
https://www.facebook.com/RadioVoceaEvanghelieiGermania
https://twitter.com/MegaPowerDany

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen