Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Samstag, 4. August 2012

cum să ne salutăm? Cu Pace, cu Bună ziua, Ceau, etc ???

cum să ne salutăm? Cu Pace, cu Bună ziua, Ceau, etc ???

Nu cred ca e bine sa ne facem legi dar nici la altii :) Avand in vedere ca a fi original e o caliltate, o valoare, deci si in acest caz fii original egal ce cred altii. Nu e nici un pacat ca spui Ceau, Pa Pa sau Hello….Pacatul inseamna orice neascultare de Dumnezeu, incalcarea poruncilor Lui…
In privinta salutului nu avem o porunca din partea Domnului, deci fiti liberi si salutati cum doriti, cum credeti si nu va luati dupa ce zic unii si altii….
Cel mai frumos salut poate fi DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE !- atat pentru prieteni, vecini, frati etc fiindcă oricarui om binecuvantarea Domnului ÎI FACE BINE :)
Caci a fi binecuvantat inseamna sa primesti gratie divina ,sa se reverse haruri peste tine, sa se reverse pace, sa se reverse tot ce e mai bun, mai frumos, divin si minunat...
Ce frumos sa ii doresti unui om asa mult bine - cat poate cuprinde acest cuvant :) Nu--i asa ?

Zi dimineață în cerdac am găsit un pui de pitpalac ce căzuse din cuib și aterizase lângă ușă. A încercat să zboare când m-a văzut, zborul fricii, dar n-a putut pentru că nu era încă vremea.

I-am explicat căutându-i cuibul că și Leonardo Da Vinci și-a făcut aripi cu care a zburat 2 metri lovindu-se la genunchi. În viață etapele nu se pot scurtcircuita. Răbdarea de a ști când să-ți pui visul pe pista accelerând la maximum motoarele nu o au decât puțini oameni.

Pentru a putea să înveți să zbori trebuie să stăpânești foarte bine arta decolării de pe genunchi. Aripile ne cresc încet dar sigur când ochii ne vor fi obosiți de Scriptură, mâinile bătătorite de hămăleala puțin spectaculoasă a lucrării pentru Împărăție, mintea umilă, iar sufletul pajiște cu miei.

În ziua întâiului zbor Duhul Sfânt asigură doar vântul ce ne va purta spre înălțimi iar cine are aripi antrenate va zbura. Ceilalți vor realiza că deși au aripi nu-s decât curcani îndopați.

Leave a comment and / or appreciate the article!

http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: *DJ_DANY*

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen