Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 5. Dezember 2010

Vezi stirea Uimit de realitatea moderna

Vezi stirea Uimit de realitatea moderna

PDFDruckenE-Mail

Vehttp://www.radio-megapower.de/


zi stirea Uimit de realitatea moderna

Uimit de realitatea moderna
Traim in timpuri nesigure si deprimante. Din stanga sau din dreapta suntem imprejurati de o tragedie economica si sociala. Fiecare disperam, de pe o zi pe alta la scoala, la liceu, la facultate, la locul de munca, la piata sau in biseirca, in famile sau chiar pe strada. Oricare ar fi contextul in care ne regasim, cu totii sutem aglomerati si surprinsi de un prezent al sugrumarii econimice. Totusi, experientele vietii ne reamintesc ca orice problema are o solutie temporara si alta vesnica.

Nu dispera cand viata este grea…

Reactia persoanelor ce se afla intr-o situatie depresanta dispera sau chiar aleg optiunea sinuciderii. In vest (si pe alte continente) observam o crestere in numarul celor ce experimenteaza realitatea sugrumarii si care, ca si rezolvare a problemelor economice si familiare, aleg sinuciderea pentru stoparea acestor disperari.

Deoarece traim intr-un context economic neplacut este necesar sa dezvoltam o relatie de partneriat prin care sa cautam sa ne incurajam unii pe altii. Mult mai mult, in astfel de momente trebuie sa ne amintim ca Dumnezeu ne-a chemat sa nu ignoram (sau sa uitam) promisiunile si planul Sau suprem cu privire la copiii Sai. Defapt, singura diferenta intre cei rascumparati prin Cristos si cei nerescumparati este speranta pe care Dumnezeu ne-a oferit-o in Cuvantul Sau.

Nu uita Cuvantul lui Dumnezeu…

Cartea Proverbelor ne readuce aminte de promisiunea lui Dumnezeu fata de cei care asculta Cuvantul Sau prin implinirea Acestuia. Daca observam cu atentie in contextul cartii Proverbelor, cu siguranta vom semnala ca binecuvantarile lui Dumnezeu se vor aplica doar celor care vor implinii Cuvantul lui Dumnezeu. Este important sa scoatem in evidenta ca implinirea acestui Cuvant scoate la suprafata credinciosia ascultatorului inaintea lui Dumnezeu. Astfel dar, ascultarea reprezinta smerenie si teama, speranta si siguranta, un viitor si o consolidare in promisiunile lui Dumnezeu.

In loc de disperare sau apelarea la sinucidere, copiii lui Dumnezeu trebuie sa-si pastreze intreaga viata si conextul acestora inaintea prezentei lui Dumnezeu.ern|


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen