Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Mittwoch, 8. Dezember 2010

PAKISTAN: Curtea amână graţierea Asiei Bibi

PAKISTAN: Curtea amână graţierea Asiei Bibi

PDFDruckenE-Mail

News - Aktuell

Share

PAKISTAN: Curtea amână graţierea Asiei Bibi

Un tribunal din Pakistan a spus preşedintelui ţării că nu poate să acorde o graţiere Asiei Bibi, femeia creştină care a fost condamnată la moarte pentru «blasfemie»� împotriva lui Mohamed. International Christian Concern(ICC) raportează faptul că Înalta Curte din Lahore a emis ordinul după ce avocaţii au susţinut că preşedintele nu poate emite graţierea înainte ca recursul Asiei la Înalta Curte să fie decis.
ICC spune că Asia a făcut apel la Inalta Curte pentru schimbarea pedepsei cu moartea, dar instanta nu a stabilit o data pentru audiere.

Ministrul din Pakistan pentru Minoritati, Shahbaz Bahtti, a declarat ca presedintele Asif Ali Zardari a promis sa intervina in cazul in care Inalta Curte intarzie inutil in a decide cazul Asiei. Presedintele a cerut de asemenea, ca Bahtti sa investigheze cazul Asiei, iar Bahtti a gasit-o nevinovata.
In temeiul articolului 45 din Constitutia Pakistanului, presedintele are autoritatea de a elibera detinutii. Intre timp ICC spune ca musulmanii fundamentalisti si-au intensificat amenintarile impotriva functionarilor pakistanezi, avertizand ca nu va fi anarhie daca Asia este gratiata.
Multumim Domnului pentru disponibilitatea presedintelui de a interveni.

Rugati-va pentru eliberarea Asiei. Rugati-va ca prin cazul Asiei, Dumnezeu sa sublinieze defectele acestor infame legi de blasfemie din Pakistan si sa aduca o schimbare. Cerem lui Dumnezeu protectie pentru ea si pentru familia ei.

Pentru a posta o rugaciune pentru Asia si alti credinciosi pakistanezi,va rugam sa vizitati site-ul “Persecuted Church Prayer Wall”.
Pentru a afla mai multe despre cum sunt tratati credinciosii din Pakistan, vizitati site-ul “Pakistan Country Report”

Sursa: www.persecution.net

Traducere de Daniela Cursarun|



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen