Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Samstag, 25. Dezember 2010

Să îngenunchem pentru O NOUĂ REVOLUȚIE! – NOU

Să îngenunchem pentru O NOUĂ REVOLUȚIE! – NOU

Să îngenunchem pentru O NOUĂ REVOLUȚIE! – NOU

revolutie-1989Anul acesta se împlinesc 21 ani de la revoluția din 1989. O revoluție despre care știm prea puține, o revoluție în urma căreia au rămas copii fără părinți, părinți fără copii, dar în același timp o revoluție care ne-a dat puterea să sperăm că va fi mai bine (chiar dacă în anii care au urmat ne-am tot întrebat dacă s-a meritat). Pentru cei mai mulți dintre români această revoluție a însemnat, în acel moment, eliberare, o eliberare plătită scump…cu sânge. Câțiva tineri au murit împușcați în Timișoara, îngenuncheați pe treptele bisericii. S-a tras în ei pentru că erau “dușmani ai poporului” având vina de a îndrăzni să îngenuncheze pentru a adresa o rugăciune Creatorului. Deși au fost conștienți de pericol, au hotarât să îngenuncheze, o îngenunchere plătită scump, cu propria lor viață. De fapt, eu cred ca îngenuncherea lor a făcut Cerul să privească înspre România și să rupă un blestem aflat de ani de zile peste poporul nostru, iar Cerul…, Cerul și-a luat eroii sus. Cred de asemenea că ei sunt eroii revoluției, eroi ce nu au apucat să se bucure de libertate.

Ca și creștini am așteptat această libertate pentru a ne putea închina liberi înaintea lui Dumnezeu, însă parcă tot mai mult ne închidem în biserici și în noi. Dumnezeu a privit spre noi și ne-a eliberat de comunism, însă noi în loc să profităm de aceasta pentru a face ca Împărăția lui Dumnezeu să se extindă, ne-am baricadat în biserici, înghesuindu-ne să ocupăm locurile cele mai bune, trăind deplin „religia băgării în seamă” (vorba lui Pustan). Să trăiască comunismu’ în biserică! Doar ce avem noi cu lumea?!

romanian-revolution-126-760x511Avem nevoie de o revoluție spirituală în bisericile creștine din România pentru a doborî de la putere nepăsarea, indiferența, religiozitatea și mediocritatea. S-a săturat Dumnezeu, cred, de creștinii mediocri și vrea o revoluție spirituală în viețile noastre.

Ne cheamă Dumnezeu să ne pocăim și să profităm de libertate, pentru că altfel, în Ziua Judecății, se vor ridica în picioare cei ce au murit la revoluție pentru credință, și vom fi judecați pentru că deși am avut libertate, nu am profitat de ea.

Să îngenunchem pentru O NOUĂ REVOLUȚIE!


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen