Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Sonntag, 5. Dezember 2010

India, tara idolatra

India, tara idolatra

PDFDruckenE-Mail

India, tara idolatra

India, tara idolatra
Departe de principiile de viata dupa care se ghideaza tarile moderne, de curatenia linistitoare din tarile civilizate, de bunastarea parcurilor din orasele aglomerate ale tarilor europene se afla India, o tara cu nenumarati dumnezei si mizerie greu de imaginat. Opuse valorilor noastre, care ne definesc ca si populatie civilizata, sunt valorile lor, pe care noi nu le intelegem si care ni se par imposibil de acceptat. De altfel valorile noastre li se par si lor tot fara inteles si logica. Au un alt tip de gandire, un alt mod de a vedea lucrurile, si aceastea deoarece diavolul ii tine robi de peste 4500 de ani, prin nenumarate practici pagane, reprezentandu-si zeii prin tot felul de figuri hidoase, pe care noi ni le imaginam ca fiind prezente doar in iad.�
Dumnezeii lor sunt doar niste creaturi ale Unicului Dumnezeu, si anume animale carora li se inchina, sau idoli fauriti de maini omenesti pe care-I gloifica cu mult interes. Le este mult mai usor sa creada minciunile Diavolului decat adevarul lui Dumnezeu. Le este mult mai usor sa creada intr-un set de zei complicati care le cer multe sacrificii, pana acolo ca-si lasae copiii infometati in pragul lipsurilor, doar pentru a duce ofrande caricaturilor nascute din imaginatia lor bolnava si din inima lor prinsa in ghiarele spaimelor.
Tocmai in aceasta perioada in oras se contruiesc nenumarate temple temporare, din bambus, unde-si amplaseaza idolii ca mai pe urma sa se inchine si sa danseze inaintea lor, crezand ca astfel vor potoli furia zeilor pentru a nu le distruge bunurile. Dumnezeul pe care-l sarbatoresc zilele astea este un dumnezeu, in opinia lor, care le protejeaza metalele.�
In acest context idolatru, in tara care nu se inchina Adevaratului Dumnezeu, este nevoie de oameni dedicati, care sa-L slujeasca pe Dumnezeu. Chemarea Domnului Isus de a merge in toata lumea si de a propovadui Evanghelia nu s-a invechit. Ea este valabila si azi, pentru generatia noastra. Atata timp cat exista popoare care nu au auzit niciodata Vestea Buna a mantuirii prin credinta in moartea si invierea Domnului Hristos, atata vreme cat exista oameni care percep existenta unui dumnezeu egoist, rau care abia asteapta sa distruga si sa creeze haos daca nu este satisfacut prin sacrificiile oamenilor, atata vreme cat oamenii accepta minciunile si robia Satanei in viata lor este nevoie de copii ai lui Dumnezeu sa poarte lumina Sa in mijlocul acestora.

Noi am simtit chemarea Domnului de a veni in aceasta tara si de a ne lasa folositi de El pentru a raspandi mireasma dragostei Sale aici, unde lumea traieste in cea mai intunecata orbire a Satanei. Dorim ca Domnul Isus sa ne onoreze cu puterea si cu ungerea Sa pentru a-I putea fi de folos si pentru a putea implini chemarea pe care ne-a facut-o. Pacea Lui care intrece orice pricepere sa ne pazeasca inimile si gandurile in El.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen