Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Samstag, 30. Oktober 2010

Nick Kamarera - Biography; Photos, Pictures, Videos, NEWS, Articles

Nick Kamarera is a well known dj since 1995,when he first started mixing in the clubs of Timisoara. as this city is one of the forerunners of the house music in romania, he is given the chance to mix alongside with national and international famous djs. as a producer, he is knows for many more remixes.
Nick Kamarera face cunostinta cu pupitrul de DJ in zona de club a Timisoarei in anul 1995. Timisoara este cunoscut ca fiind un oras precursor al muzicii club in Romania, asa ca i se ofera sansa sa mixeze alaturi de DJ consacrati din tara si strainatate.
played with:
tiesto
voodoo and tommy serano
azzido da bass
dj jurgen
boris cantero
sterbinszky
oliver mcgregor
saeed and palash
james zabiela
markus wesen
mauro schmitz
ultra djs
dj gogos

Oficial, face cunostinta cu pupitrul de DJ in zona de club a Timisoarei in anul 1995. Timisoara este cunoscut ca fiind un oras precursor al muzicii club in Romania, asa ca i se ofera sansa sa mixeze alaturi de DJ consacrati din tara si strainatate sub forma warm-up si back to back: DJ Voodoo (Germania), Tommy Serano (Ibiza), Azzido Da Bass (Germania), DJ Jurgen (Olanda), DJ Boris Cantero (Ibiza), DJ Sterbinszky (Ungaria), DJ Oliver McGregor, DJ Saeed and Palash (Anglia), DJ James Zabiela.
Biografie Nick Kamarera Genuri muzicale: Pop
Artisti similari: Rbd (Rebelde), Adela Popescu, Andra, Anahi,
Oficial, face cunostinta cu pupitrul de DJ in zona de club a Timisoarei in anul 1995.
Timisoara este cunoscut ca fiind un oras precursor al muzicii club in Romania, asa ca i se ofera sansa sa mixeze alaturi de DJ consacrati din tara si strainatate sub forma warm-up si back to back: DJ Voodoo (Germania), Tommy Serano (Ibiza), Azzido Da Bass (Germania), DJ Jurgen (Olanda), DJ Boris Cantero (Ibiza), DJ Sterbinszky (Ungaria), DJ Oliver McGregor, DJ Saeed and Palash (Anglia), DJ James Zabiela.
.................

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen