Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Dienstag, 8. Mai 2012

Video: Maratonul de citire non-stop a Bibliei s-a încheiat


Video: Maratonul de citire non-stop a Bibliei s-a încheiat


Maratonul de citire a Bibliei care a avut loc în Washington s-a încheiat. Timp de aproape 90 de ore fără întrerupere, pe vânt, ploaie sau soare, credincioși creștini din Statele Unite au participat la un maraton de citire a Bibliei, organizat pe treptele Capitoliului.

Evenimentul inedit a fost inițiat de o mică organizație nonprofit, International Bible Reading Association și a început duminică, 27 aprilie, cu citirea primului verset din cartea Genezei. Ultimul verset, din Apocalipsa, a fost citit pe 1 mai. Mai mulți voluntari au citit cu rândul, 24 de ore din 24, din textul Sfintei Scripturi, relatează CNN.

Evenimentul nu s-a soldat cu incidente neplăcute, în contextul în care grupul s-a bazat exclusiv pe protecția oferită de agenții de securitate ai Capitoliului și, din cauza restricțiilor practicate la fața locului nu au avut voie să folosească niciun mijloc de protecție împotriva intemperiilor în afară de pelerine de ploaie.

A fost „o sărbătorire frumoasă a drepturilor din Primul Amendament. Oameni de peste tot din lume sunt surprinși că putem face asta," a apreciat organizatorul Michael Hall, pastor în cadrul People's Church din Washington.

SOURCE: CLICK HERE to read more


Leave a comment and / or appreciate the article!

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE to read more:» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE to read more:» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen