Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Donnerstag, 17. Mai 2012

nu parasi pe prietenul tau


nu parasi pe prietenul tau


cati prieteni ai dat uitarii? dar pe tine cati te-au uitat? cate revelioane sau alte sarbatori ai petrecut langa un amic al carui parinte era in sicriu sau altadata dus chiar de tine la spital ori alta situatie nedorita [desi amicul te ruga sa pleci sa te bucuri cu altii totusi tu ai ramas langa el]?
cate zile si/sau nopti ai cheltuit nedormind pentru a asculta un amarat, dand un sfat, consumandu-ti toate minutele si chiar mai mult, ramanand cu lucrul in urma, spunand o ruga, fiind acel umar pe care sa se plece o frunte cu ochii inrourati? sau poate ai beneficiat tu de astea: poti uita?
pe cati din prietenii tai i-ai trezit imediat dupa ora 00:00 doar ca sa fi primul care ii felicita si face urari de bine? ori ai primit tu un asemenea apel?
ai luat vreodata la rand, in miezul noptii, barurile orasului tau in cautarea unui fiu risipitor? s-a intamplat sa lupti cu somnul pe holurile spitalului in incercarea de a mangaia un prieten indurerat pentru cineva de-al sau aflat dincolo de o usa, in suferinta? sau poate ai avut tu o asemenea persoana alaturi chiar daca erau kilometrii buni intre voi...
ai avut ocazia sa faci slujba lui Aaron si Hur? o singura data? de mai multe ori? exista persoane care au facut aceasta slujba pentru tine? cum ai putea sa uiti?
ai coborat printre spini si crapaturi de stanca ori trecand prin mocirla si foc, asemeni Bunului Pastor, ca sa intinzi bratul apucand o mana ce nu era in stare sa se autosalveze? sau ai avut harul sa fi tu cel salvat? poti da uitarii?
stii... poate va dura cateva zile sau cativa ani dar polita tot va sosi si vei plati, tot. daca intarzie este doar pentru ca ti se acorda timp sa faci tot ce tine de tine sa repari.
este scris: ``Nu parasi pe prietenul tau...!`` Proverbe 27:10a.
cele bune si vesnice,
peti.


Share


SOURCE: CLICK HERE to read more


CLICK HERE to read more:» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE to read more:» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE to read more:» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen