Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Donnerstag, 10. Mai 2012

Inamicul public nr. 1 al Islamului avertizează SUA

Inamicul public nr. 1 al Islamului avertizează SUA

 



Politicianul olandez Geert Wilders este ameninţat cu moartea de al Qaeda, iar Guvernul Marii Britanii l-a considerat un pericol pentru siguranţa Europei. Chiar şi unii olandezi îşi doresc să fie condamnat la închisoare, pentru a numai face declaraţii publice.

Şi toate acestea din cauza părerilor sale îndrăzneţe, privitoare la islamizarea Europei. Cu toate că atât el, cât şi soţia, sunt însoţiţi în permanenţă de unde serviciu de securitate, Wilders nu este mai puţin curajos în afirmaţiile pe care le face, lucru confirmat şi de ideile din cea mai recentă carte a sa.

Cartea „Însemnat pentru moarte: Războiul Islamului împotriva Occidentului şi a mea" este o expunere a argumentelor sale împotriva multiculturalismului şi a islamului. Wilders susţine că este „mândru de cultura europeană, bazată pe creştinism, iudaism şi umanism" şi că învăţăturile islamice sunt barbare.

În plus, politicianul militează pentru închiderea şcolilor musulmane şi pentru oprirea emigraţiei musulmane în Olanda. Totuşi, Wilders îşi arată aprobarea faţă de musulmanii care doresc să fie asimilaţi de populaţia olandeză.

Un mesaj important al cărţii este avertizarea adresată Statelor Unite ale Americii, cu privire la pericolul musulman. „Mesajul meu pentru americani este să nu facă greşelile pe care le-am făcut noi (europenii). Ceea ce se întâmplă astăzi în Europa se poate întâmpla mâine în America", a declarat el pentru site-ul cbn.com.

Wilders este preşedintele Partidului pentru Libertate şi opinia sa este împărtăşită de mulţi conaţionali, care nu mai pot accepta imigraţia musulmană numeroasă. Partidul Libertăţii este al treilea partid din Olanda, după numărul de membri. 




Leave a comment and / or appreciate the article!

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE to read more:» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE to read more:» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen