Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Donnerstag, 17. Mai 2012

Cea mai mare dizabilitate este frica.


Cea mai mare dizabilitate este frica.


De fapt F.E.A.R e poate traduce False Evidence Apearing Real.

E atat de usor sa te concentrezi pe ce ai vrea ca Dumnezeu sa schimbe in viata ta si sa uiti toate lucrurile bune. Increde-te pe deplin: impreuna cu Dumnezeu nu ti se poate intampla nimic rau. Oricine se poate increde in Tatal cu increderea unui copilas caci va primi ajutor in toate greutatile sale. Tatal ceresc ne promite ca ne va purta de grija, caci El stie de nevoile noastre.

Roaga-L pe Dumnezeu sa te elibereze de spiritul fricii, sa iti dea puterea dragostei si o minte sanatoasa. El te iubeste si vrea sa te elibereze de aceasta povara din trecut. Cand demonii iti spun ca nu esti bun de nimic, asculta si o alta parere. Uite-te in Biblie, ce spune ea? Auzi voceea aceea care iti spune „esti un nimeni”. Nu! Esti un copil al lui Dumnezeu! El ti-a iertat pacatele si te iubeste asa de mult!

„Tu ma inconjori pe dinapoi si pe dinainte si iti pui mana peste mine.”

SOURCE: CLICK HERE to read more

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE to read more:» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE to read more:» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*

<


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen