Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Donnerstag, 10. Mai 2012

Argentina dezbate legea pentru „o moarte demnă”

Argentina dezbate legea pentru „o moarte demnă”


Miercuri, Senatul argentinian a dezbătut o lege care ar permite pacienților cu boli aflate în față terminală și familiilor acestora să aibă mai multă putere de a decide cum să își încheie viața.

Dacă legea va fi aprobată, familiile pacienților aflați în stare vegetativă și susținuți în viață cu ajutorul aparatelor nu vor mai fi nevoite să se chinuie să găsească un judecător care să dea un ordin de încetare a programului de menținere în viață.

Potrivit USA Today, opinia publică argentiniană se aștepta ca propunerea legislativă să se bucure de un sprijin extins, deoarece ea interzice în mod explicit eutanasia și se concentrează mai mult pe drepturile pacienților și ale familiilor lor.

Dezbaterea a fost salutată de experți precum Dan Brock, care predă etică medicală în cadrul Universității Harvard, și care a apreciat importanța discuției în contextul în care, „în general, America Latină a fost foarte în urmă în privința acestor probleme, așa că e plăcut să vedem că Argentina deschide calea”.





Leave a comment and / or appreciate the article!

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE to read more:» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE to read more:» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen