Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Dienstag, 10. Juli 2012

Viața lumească și urmările ei

Viața lumească și urmările ei


Și apoi, când isprăveau zilele petrecerii lor, Iov chema și sfințea pe feciorii săi și se scula dis-de-dimineață și aducea arderi de tot, după numărul lor al tuturor, căci Iov zicea: „Se poate ca feciorii mei să fi păcătuit și să fi cugetat cu păcat împotriva lui Dumnezeu”. Și așa făcea Iov mereu. (Iov 1:5)

Nu faceți cunoștință cu oameni petrecăreți, ci cu oameni temători de Dumnezeu.

Duhul vieții lumești lucrează ca oxidul de carbon… Tot iese și se răspândește, dar nu se simte… Iar apoi dintr-o dată îți înverzește ochii și te doboară la pământ…

Eu cred că după petreceri este mai bine să procedăm așa cum proceda Iov. Copiii lui petreceau în fiecare seară. Iar el dimineața aducea pentru ei jertfă înaintea lui Dumnezeu spre curățire, zicând: „Dacă ei au greșit cu ceva…”

Și voi după veselie trebuie să faceți același lucru, în timpul distracției, gândurile nu știu încotro s-o apuce și cuvintele curg, ca șiroaiele de ploaie, unde nimeresc, căci nu au făgaș.

Dar Domnul este aproape și vede totul și de toate ține cont… De aceea, după distracție este mai bine să ne rugăm: „Iartă-mă, Doamne, dacă am greșit cu gândul și cu cuvântul…”

Amintiți-vă zicala populară: „Să te ferești de primul pahar”. De unde a luat naștere această zicală? Din experiența potrivit căreia, după ce ai băut un pahar, este greu să te abții de la următorul… Și atunci începe șirul. Aceasta este puterea plăcerilor materiale asupra inimii noastre slabe! Vâltoarea și furtuna petrecerilor lumești au aceeași trăsătură…

Fragment extras din Sfaturi înțelepte.

Leave a comment and / or appreciate the article!




CLICK HERE
http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/


Posted by: *DJ_DANY*



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen