Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Samstag, 7. Juli 2012

Povestea lui Iisus Povestea lui Iisus

Povestea lui Iisus

Povestea lui Iisus





Un membru de densitatea a 8-a al Confederatiei, de fapt conducatorul acesteia in acest sector al galaxiei, are o poveste speciala, pe care o redam cu bucurie mai jos. Spunem aceasta poveste cu ajutorul supra-sufletului lui Isus, Domnul Sananda.



Va vom lumina acum mintile cu privire la adevarata poveste a lui Isus Christos.


Este important de remarcat ca firul povestii alegorice al unei fiinte sacrificate pentru a vindeca pacatele maselor nu isi are originea in evenimentele de acum 2.000 de ani, ci este o tema care s-a repetat de multe ori in istorie, cu mult inainte ca omul pe care-l cunoasteti ca Isus sa fie dus la rastignire. Daca ,.sapati"' in istoria diferitelor culturi, veti descoperi si alte asemenea figuri, ale caror povesti sunt similare cu a lui Isus. Ideea ca un salvator a murit pentru pacatele voastre si punerea ei in scena intr-o forma asemanatoare cu ceea ce s-a intamplat cu Isus, este o incercare a "domnilor intunecati" de a face astfel incat oamenii sa dea vina pe ceva din exteriorul lor, pentru a impiedica rezolvarea problemelor lor.


Permiteti-ne sa lamurim problema. Nimeni nu poate muri vreodata pentru pacatele voastre, dragi Creatori. Aceasta din doua motive: (1) Aveti liber arbitru si sunteti responsabili pentru tot ceea ce faceti, si (2) Nu exista greseala de neiertat sau greseala care va determina sa deveniti imperfecti. Sunteti la fel de perfecti ca in ziua in care Dumnezeu v-a creat, si intotdeauna veti fi perfecti, inocenti si divini. Domnul Sananda, in setul sau de carti numit "Un curs in miracole" a spus foarte clar acest lucru.


Exista niste aspecte faptice ale povestii din Noul Testament al Bibliei, dar exista multe distorsiuni. Permiteti-ne sa dezvoltam subiectul. Sufletul cunoscut ca Isus a fost un fragment direct al descendentei lui Sananda.


Cu alte cuvinte, Sananda este supra-sufletul lui Isus. Sananda, dat fiind ca vazuse omenirea zbatandu-se in suferinta si ignorana, si avand dorinta de a interveni in treburile lumii intr-un mod care sa respecte liberul arbitru, s-a incarnat in aproximativ 39 i.Ch., ca fiul lui Iosif si al Mariei. Macar acest lucru este in acord deplin cu povestea biblica. Data de nastere a lui Isus a fost aproximativ 31 martie, nu 25 decembrie.


Domnul Sananda, o fiinta celesta de densitatea a 8-a, s-a incarnat ca Jeshua, sau Joshua - in functie de ce traducere folositi. Venind din densitatea a 8-a, a pastrat multe din capacitatile sale spirituale, in ciuda mediului foarte dens in care s-a nascut. De copil avea capacitati psihice si a intrezarit multe dintre evenimentele care urmau sa se petreaca mai tarziu. Maria si Iosif nu se aveau bine cu regimul politic si nu erau casatoriti, atunci cand Maria a ramas insarcinata. Povestea ,,nasterii virgine" este inventata. Anumite factiuni ET au capacitatea de a lasa femeile gravide: fara mijloacele sexuale normale, dar in acest caz Jeshua a fost conceput prin act sexual natural.


Ca sa evite consecintele sociale si politice ale nasterii in afara casatoriei, si ca sa evite actiunile opresive ale autoritatilor, Maria si Iosif au migrat spre Galileea si, in cele din urma, langa Marea Moarta, unde s-au refugiat pentru scurt timp, la esenieni. Temandu-se pentru viata lui Jeshua, Maria si Iosif l-au lasat in grija esenienilor si s-au intors in Galileea. Mai tarziu, Jeshua s-a alaturat Ordinului Esenienilor. A petrecut 3 ani construind temple si case pentru esenieni, in timp ce participa la invataturile lor sacre si invata caile eseniene. Pe malurile Marii Moarte, Joshua a invatat sa respecte Mama Pamant si a dat o mana de ajutor in aducerea ploii mult dorite, rare in acele regiuni. Esenienii erau vegetarieni stricti si propovaduiau respectul pentru toate formele de viala. Erau priviti ca ciudati si antisociali de catre conducatorii tinutului, dar in general erau lasati in pace, pentru ca nu pareau sa reprezinte vreun pericol si isi plateau intotdeauna taxele, chiar daca ei nu credeau in asemenea lucruri.


Cand Jeshua aproape a implinit 16 ani, el si un grup de tovarsi esenieni au calatorit spre est in India, unde a intalnit mai multi guru si sfinti indieni. A studiat circa doi ani cu un guru, care l-a invatat foarte multe despre misterele vietii. Cand s-a intors (in timpul unei vizite primejdioase, ca sa-si vada parintii, care se intoarsesera in Galileea), a intalnit-o si s-a indrligostit de Maria Magdalena, care era dansatoare si animatoare, si care se prostituase, pentru foarte scurt timp, atunci cand vremurile fusesera dificile. Maria M. si Jeshua erau foarte indragostiti, si au avut un baiat.


Pentru ca nu erau casatoriti, au devenit de asemenea proscrisi social. Cativa dintre prietenii esenieni ai lui Jeshua i-au permis Mariei M. sa ramana la temple impreuna cu Jeshua, impotriva regulilor celor batrani. Jeshua, Maria M. si copilul lor au calatorit in India pentru a doua oara, unde copilul a fost binecuvantat de acei guru.


S-a dus vestea ca Maria M. avea un copil ilegitim, desi nimeni nu parea sa-l cunoasca pe tata (in afara esenienilor). Temandu-se pentru viata copilului Maria M. si Jeshua l-au lasat temporar in grija unui sfant indian si s-au reintors in Galileea.


De abia cativa ani mai tarziu au putut sa se reintoarca in India si, desi le era foarte dor de copilul lor, stiau ca este pe maini bune. Maria M. si Jeshua i-au mai facut o vizita fiului lor cativa ani mai tarziu, dar acesta a ramas in continuare in grija sfintilor indieni. Dupa ce ei s-au intors climatul politic era prea instabil ca sa riste sa-si aduca inapoi copilul cu ei, in Galileea. In ciuda timpului scurt pe care l-au petrecut alaturi de fiul lor, influenta lor l-a ajutat foarte mult, in timp ce a crescut in India. A devenit un intelept, iar invataturile sale au sporit semnificativ gradul de iluminare din India. In conformitate cu inregistrarile akashice, fiul lui Jeshua si al Mariei M. nu a avut copii.


Maria M. si Jeshua au avut si o fata, care le-a dus mai departe linia de sange, desi practic nu exista "urme" de inregistrari istorice privind cel de-al doilea copil. Cateva societati secrete au postulat cum si unde s-a ramificat linia de sange a lui leshua si Maria M., din fiica lor. Cand examinam inregistrarile akashice, vedem ca, intradevar au existat cativa urmasi ai liniei de sange, care au avut un traseu intortocheat prin Orientul Mijlociu si Europa de Est. Dezvaluirea liniei de sange a lui leshua si Maria M. nu este relevanta pentru discutia noastra si nu vom mai spune nimic despre acest subiect. Privind absenta povestii lui Jeshua din scrierile oficiale ale Romei si din alte documente istorice din acca perioada trebuie sa intelegeti ca Jeshua, fiind stigmatizat ca rebel antisocial, a fost cenzurat din inregistrarile genealogice oficiale ale momentului.


In timpul vietii sale, Jeshua a primit cateva viziuni de la Spirit si de la familia sa de suflet, si i s-a spus sa propovaduiasca principii spirituale mai inalte oricui voia sincer sa asculte. El a inceput sa predea cu sarguinta inspre varsta de 30 de ani si a adunat destul de multi discipoli. La un anumit moment, avea circa 50 de discipoli. El si Maria M. si-au tinut in mare secret relatia si copiii, nediscutand aceste aspecte nici macar cu discipolii cei mai apropiati. Avand un nivel inalt de clarviziune, Jeshua a vazut ca autoritatile il vor ucide pana la urma, dar Sinele sau Divin i-a spus sa continue si sa-i invete pe cat mai multi oameni caile spiritului.


Invataturile lui Jeshua au rost foarte distorsionate in Biblie, dar unele adevaruri au reusit sa transpara. El ii invata pe oameni ca noi toti suntem creati dupa chipul si asemanarea Creatorului nostru, si ca toti avem capacitatile pe care el le-a demonstrat. Ne-a invatat sa ne iubim unul pe altul si sa ne iertam dusmanii. Nu ne-a invatat ca drumul spre Dumnezeu este numai prin el. Cativa dintre discipolii sai au invatat cum sa-si foloseasca darurile spirituale ale vindecarii si clarviziunii, si exista in Biblie povestiri ample despre Ioan, care facea vindecari si miracole similare.


Povestea implicarii lui Jeshua in ordinul lui Melchizedek se afla si ea in Biblie, in Evrei, capitolele 6 si 7. Odata ce Jeshua a atins un anumit nivel de constienta, familia sa cosmica din taramurile celeste a inceput sa comunice cu el si sa-i reaminteasca pozitia sa in cadrul ordinului lui Melchizedek. Atunci cand Jeshua a fost rastignit, el si-a parasit corpul imediat, in mod constient, fara sa sufere timp de trei zile, asa cum se spune in mod eronat. Fara intrerupere, in timpul vietii sale el "i-a iertat, caci nu stiau ce fac". Dupa ce si-a parasit corpul, s-a proiectat holografic pe el insusi sub forma umana, ca sa apara in numeroase prilejuri discipolilor sai si Mariei M. Corpul sau nu a mai fost gasit in mormant pentru ca jefuitorii de morminte il furasera. Nu avea nevoie sa-l reinvie intrucit era deja capabil sa-si materializeze un corp nou de indata ce s-a reintors in densitatea a 8-a.


Lord Sananda si-a divizat sufletul de cateva ori in decursul istoriei. In prezent exista opt diviziuni ale lui Sananda pe Pamant. Unele dintre aceste suflete cred ca ele sunt Isus, si au dreptate pana la un anumit punct. Toate sufletele mari sunt capabile sa se divida de zeci de ori, pentru a face "munca de servire" pe planetele de densitate mai joasa. De obicei, suprasufletele se divid in cite 12 suflete odata, dar acest lucru nu este batut in cuie. Multe diviziuni primare raman in densitatile mai inalte ca sa ghideze aspectele din lumile mai joase. Termenul "aspect", asa cum e folosit aici nu inseamna incomplet sau partial. Fiecare dintre aceste aspecte este o fiinta completa si suverana. Va rugam sa consultati Capitolul 5, pentru explicatia detaliata asupra diviziunilor si fragmentelor sufletului.


"A Doua Venire a lui Christos" se refera la reintoarcerea constiintei christice, sau constiinta celesta a densitatilor mai inalte. Acest lucru a fost interpretat corect de catre Paramahansa Yogananda si de catre multi alti yoghini si sfinti.


Dupa cum majoritatea dintre voi stiu, crestinismul traditional are foarte putin de a face cu invataturile lui Jeshua, dar are enorm de mult a face cu pacatul si vina. Din fericire multe suflete isi extind nivelul de constiinta dincolo de aceste credinte primitive. Noi, Fondatorii, suntem recunoscatori sa vedem pe atat de multi facand cu adevarat "lucrurile si mai mari" despre care vorbea Jeshua. Pe parcursul acestei scurte priviri asupra lumii lui Jeshua, am atins numai in treacat subiectul despre Maria M. si Divinul Feminin, si abia daca am amintit de Mama Maria. Exista numeroase articole transmise prin "channeling" de catre si despre Mama Maria, si nu dorim sa repetam acele informatii.


(Nota autorului: La momentul crearii acestei compilatii, multe carti revelau natura adevarata a Mariei Magdalena si au fost transmise multe mesaje, prin channeling" despre adevaratul sau rol in istoria Pamantului). Speram ca am clarificat lucrurile despre viata celui pe care-l numiti Isus. Noi suntem Fondatorii.

Leave a comment and / or appreciate the article!



CLICK HERE
http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/


Posted by: *DJ_DANY* ( Admin,blog,radio )

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen