Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Dienstag, 10. Juli 2012

O încercare bună, sănătoasă! Dumnezeu folosește greutățile tale pentru a te întări!

O încercare bună, sănătoasă!


Dumnezeu folosește greutățile tale pentru a te întări!

E ca atunci când vezi un film după ce ai citit cartea. Când se întâmplă ceva rău, toți ceilalți rămân cu gura căscată privind la ecran. Tu nu faci asta. De ce? Păi, ai citit cartea. Tu știi deja cum o să iasă din încurcătură personajul pozitiv.

Dumnezeu îți privește viața cu aceeași încredere. El nu doar că ți-a citit povestea, El chiar a scris-o. Perspectiva Lui e diferită, iar scopul Lui e clar. Știi care e unul dintre leacurile Domnului pentru o credință slabă? O încercare bună, sănătoasă!

Consideră-le daruri încercările care îți vin în cale, din toate direcțiile. Sub presiunea greutăților, viața ta duhovnicească e forțată să intre în ring și să-și arate adevărata forță. Sfânta Scriptură spune: răbdarea trebuie să-și facă desăvârșit lucrarea, ca să fiți desăvârșiți, întregi și să nu duceți lipsă de nimic.” (Iacov 1:4)

Alătură-te profetului Isaia din Vechiul Testament, care a găsit soluția: „Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere și nu mă voi teme de nimic.” (Isaia 12:2)

Leave a comment and / or appreciate the article!




CLICK HERE
http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/


Posted by: *DJ_DANY*

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen