Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Dienstag, 10. Juli 2012

Cauta sa pastrezi pe Dumnezeu in cunostinta ta.

Cauta sa pastrezi pe Dumnezeu in cunostinta ta.



28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.

29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,

30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,

31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.

32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.Romani 1.

Daca astazi ar trebui ca sa avem o grija, aceasta nu ar fi grija zilei de maine in ce priveste mancarea si imbracamintea, ci grija de a pastra pe Dumnezeu in cunostinta noastra, fiecare om individual si in parte. Exista un mare risc la care te expui singur, oricat de tare te crezi, oricat de multi anii ai avea in pocainta, daca nu pastrezi pe Dumnezeu in cunostinta ta, risti ca sa fi lasat de Dumnezeu in voia mintii tale, care te va pune, te va face sa faci lucruri neingaduite.

Si eu nu stiu tu ce numesti lucruri neingaduite, dar am sa iti aduc aminte de aici care sunt aceste lucruri neingaduite, ca nu cumva sa ajungi sa zici ca nu ai stiut care sunt lucrurile neingaduite. Poate o sa ti se para cam dur, sa auzi, si mie mi s-a parut la fel, dar aceste lucruri pentru orice crestin sunt lucruri neingaduite.

Lucrurile neingaduite sunt:-curvia, viclenia, lacomia, rautatea, pizma, uciderea, cearta, inselaciunea, pornirile rautacioase, a fi un om soptitor, a fi un om barfitor, a uri pe Dumnezeu, obraznicia, a fi obraznic, trufia, laudarosia, laudarosii, nascocitori de rele, neascultatori de parinti, cei care sunt fara de pricepere, calcatori de cuvant, cei care nu au dragoste fireasca, cei neinduplecati, cei fara de mila.

Si toate aceste lucruri sunt posibil ca sa le dobandesti fara ca sa le fi vrut in prealabil, ci doar datorita faptului ca nu ai cautat ca in cunostinta ta sa pastrezi pe Dumnezeu. Atunci cind vei vedea pe un om viclean, sa sti ca acel om nu are in cunostinta lui pe Dumnezeu. Atunci cind te vei intalni cu cineva lacom, sa sti de pe acuma ca acel om nu are in cunostinta lui pe Dumnezeu. Atunci cind vei intalni oameni gata sa se ia la cearta cu tine, sa sti ca in mintea lor, ei nu pastreaza pe Dumnezeu.

Aici trebuie sa luam seama cu cine calatorim pe drumul vietii noastre, cine ne sunt prieteni, cine sunt aceia care sunt in anturajul nostru. Cu cine ai partasie in fiecare zi?. Nu cumva tu alergi la spin ca sa gasesti struguri?.Nu cumva tu alergi la cineva care este plin de pizma ca sa te invete din Cuvant?. Nu cumva esti foarte bun prieten sau prietena cu oameni plini de rautate, de cearta si de porniri rautacioase?. Nu cumva stai si tu la barfe pe strada, acasa, la scoala, in adunare, pe internet, la telefon?.Nu cumva iti place in ultima vreme ca sa te lauzi cam mult cu proiectele tale, cu reusitele tale, cu experientele tale?.Nu cumva ai ajuns ca sa nu mai ai mila?. Nu cumva ai ajuns ca sa nu mai ai dragoste fireasca?. Nu cumva ai ajuns de neinduplecat?.

Nu stiu daca ti-ai amintit care este hotararea lui Dumnezeu pentru cei care fac aceste lucruri neingaduite, dar iti amintesc ceea ce Pavel a zis ca este:- vrednici de moarte. Moartea a doua, o moarte unde viermele nu moare si focul nu se stinge.

Daca nu ai cautat pana acuma ca sa pastrezi in cunostinta ta pe Dumnezeu, si daca ai trait in toate aceste fapte neingaduite, si astazi inca mai esti viu, inca mai traiesti, astazi ai ocazia ca sa invingi moartea a doua, astazi ai ocazia ca sa eviti hotararea lui Dumnezeu care se poate sa aibe loc in orice zi sau clipa, astazi ai ocazia ca sa te impaci cu Dumnezeu, de acum incolo tu ai ocazia ca sa pastrezi pe Dumnezeu in cunostinta ta.

Cauta sa pastrezi pe Dumnezeu in cunostinta ta, si in viata ta.

Amin.

Leave a comment and / or appreciate the article!




CLICK HERE
http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE :» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE :» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE :» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/


Posted by: *DJ_DANY*

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen