Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Donnerstag, 17. Mai 2012

Privește la calitățile tale!


Privește la calitățile tale!

Ca niște buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi să slujească altora după darul pe care l-a primit. (1 Petru 4:10)

Privind odată un om, Iisus a zis: „Iată un israelit în care nu este vicleșug”.

Domnul a apreciat calitățile, și nu defectele acestuia. El l-a motivat, l-a chemat cu El și i-a fost mentor și salvator. Tot așa și astăzi, eu cred că Dumnezeu caută oameni simpli sau mai speciali, în care vede că sunt anumite calități care pot fi folosite cu succes.

Dacă Dumnezeu privește acum la tine, ar putea găsi multe lucruri care nu sunt 100% în ordine. Oamenii slabi și invidioși caută asta la tine, dar nu și El. Chiar la îngerii Lui le găsește vină dacă vrea, cu atât mai mult celor din rasa umană, dar El nu acționează după exemplul oamenilor.

Nu fii intimidat de ceea ce nu este al lui Dumnezeu dar, probabil, te ține pe loc sau îți face zile rele uneori. Este doar temporar.Dacă ai ceva de schimbat la tine, tot în favoarea ta e și asta. Ia-o ca o lecție de viață pentru maturizarea ta emoțională, spirituală, intelectuală. Nu da vina pe nimeni că tu trebuie să devii mai bun, prin anumite încercări și teste ale vieții. Dimpotrivă, mulțumește Cerului pentru asta.

Eu cred că astăzi El privește la ceea ce este bun în tine. Acel lucru îl interesează și îl caută la tine. Dumnezeu îți descoperă calitățile, ceea ce ești și ce poți face. Când iei această responsabilitate în mâinile tale, învață să le folosești onorabil. Disciplina și caracterul sunt mâinile și picioarele talentului tău. Acel ceva va avea un impact special în viața ta, dacă îi dai atenția cuvenită.

Aspirația și pasiunea ta pentru ce este divin în tine, te va ajuta pe calea vieții. Înțelegând ce scop măreț ai, spiritual, profesional, etc. și luptând pentru el, prin credință, vei învinge orice obstacol, din interior sau din afară. Treptat, tu și el deveniți o nouă persoană, un nou spirit, o nouă viziune de viață și credință, o nouă putere, un burduf nou cu un vin nou ce te stimulează, te motivează, te face fericit, pozitiv, optimist, înțelept, bun, roditor.

Îmi place citatul lui John Maxwell: „Talentul tău este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ceea ce faci tu cu el, este darul tău pentru Dumnezeu.”


Share


SOURCE: CLICK HERE to read more


CLICK HERE to read more:» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE to read more:» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE to read more:» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen