Acest site s-a nascut din dorinta si dor; dorinta de a fi de folos si dorul dupa oamenii cu care impartasim comuniunea de limba si credinta. Va invit sa treceti dincolo de aceasta prima pagina introductiva si sa descoperiti pe site o seama de materiale pe care vi le punem la dispozitie.

Donnerstag, 17. Mai 2012

gasca moarta


gasca moarta

se poate ca ai auzit intamplarea de mai jos insa sigur nu deranjeaza repetarea ei pentru ca are o invatatura buna. se spune ca doi copii, un baietel si sora lui, au mers in vacanta la bunici undeva la tara. zilele treceau una dupa alta cu joaca, voie buna, cu diferite indatoriri de indeplinit care le erau incredintate dupa puterea lor, oricum fara prea multe griji pentru micuti. intr-o zi apare necazul; nu este prea clar cum... cu bicicleta ori cu mingea, cand cara lemne sau apa, oricum piticul a accidentat mortal o gasca.
numarul gastelor nu era mic asadar nu era o problema foarte grava dar exista un martor, sora lui. de aici a inceput greul pentru amicul nostru caci pe langa treaba lui, sora sa doar ii soptea `gasca` iar el era obligat sa lucreze in locul ei sau sa ii indeplineasca vreo toana. zilele nu mai erau fericite nici fara griji, acestea erau istorie pentru bietul baiat.
dupa o vreme i-a rasarit o idee, poate ca la asta a contribuit si una din lectiile de la scoala duminicala - cea cu pilda fiului risipitor ori alta - astfel ca asumandu-si riscul a mers la bunica sa, a marturisit intamplarea iar in urma caintei a fost iertat.
ce pace, cata bucurie, ce libertate in inima lui, zburda fericit dand ocol ograzii. in aceeasi zi venii timpul cand cei doi micuti aveau de indeplnit sarcinile incredintate lor. datorita inimiii care era libera mainile ii erau neintrecute astfel ca omuletul isi incheie activitatea repede dar exact in clipa cand voia sa porneasca la joaca auzi un fluierat bine cunoscut de o vreme incoace si cand isi intoarse privirea surioara lui, ridicand din sprancene cu inteles, ii sopti `gasca`!
spre marea ei surprindere el arata o fata radioasa si spuse: `stii, nu mai e nici o gasca deci tu nu mai stapanesti peste mine, am rezolvat problema cu bunica`.

ma uitam in jurul meu sa vad daca nu cumva am omorat vreo gasca sau poate mai multe... imi vine minte imediat 1Ioan2:1-2 DAR e imperios necesar sa fie specificat Romani6:1-2 plus versetele 11-12 si in continuare!

... ei, cum e? ai si tu vreo gasca moarta? te rog nu zabovi, mergi degraba si rezolva problema fiindca Romani6:23! si apoi ma rog sa ai o calatorie fericita, indiferent prin ce ai trece pentru ca noi ne bucuram in necaz [nu de necaz] pentru ca stim ca El e la carma si cu siguranta Romani8:28 e real. garantat!!


cele bune si vesnice,

peti.


Share


SOURCE: CLICK HERE to read more


CLICK HERE to read more:» http://www.radio-elshaday.de/

CLICK HERE to read more:» http://www.radio-megapower.de/

CLICK HERE to read more:» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

CLICK HERE to read more:» http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen